onsdag 27 april 2011

Vill du ha jobb?

Igår skrev jag ett inlägg om att boken "Nytt Jobb" har släppts och lovade att jag idag skulle skriva mer om boken och dess innehåll vilket jag gör nu.

Kristian Borglund
Först lite om författaren: Kristian Borglund.

Kristian jobbar som journalist, entreprenör, föreläsare och författare. Han är frilansande karriärredaktör för tidningen Metro, föreläser om karriärtrender och har i olika sammanhang jobbat med karriärfrågor i många år. Han har även gett ut böcker i ämnet tidigare och nu är han aktuell med boken "Nytt Jobb" som med tips, råd och metoder hjälper dig att få jobb snabbare.

Boken "Nytt Jobb" finns i två versioner:

En betalversion till kampanjpriset 200:-, ordinarie pris är 400:-. Du får även som bonus boken "Att vara jobbsökare" om du köper boken nu.


En gratisversion som ger smakprov ur betalversionen.

Här kommer ett axplock av det boken innehåller:


* 9 kapitel med tips, guider och metoder.
* Tekniker för att tackla alla "nej"
* Tips för kickstart av din dag
* Hur du skapar en jobbsökarstruktur så du får mer gjort och mer tid över
* 7-stegsmetod för att komma förbi uppskjutarsjukan
* Inspiration till att tänka i nya banor
* Hur du blir mer attraktiv i arbetsgivarens ögon
* Att skilja sig från mängden
* 3 steg för att få fart på dina spontanansökningar
* Tips för vad du säger till rekryteraren
* Checklista för att skriva ett CV som når fram
* 27 frågor som du kan ställa på intervjun för att visa stort intresse


Jag skulle kunna fortsätta en bra stund till för boken är verkligen full av tips, metoder och olika tekniker som du kommer ha nytta av. Du får även tips om hur du vänder en negativ tankespiral som Kristian har fått låna från den här bloggen.
När Kristian har skrivit boken har han pratat med experter på olika områden för att få en så bred bild som möjligt; han har pratat med rekryterare, karriärcoacher, beteendevetare, jobbcoacher, HR-konsulter, experter inom områden som management, kommunikation, ledarskap, sociala medier, PR, CV och en massa områden.


Om du klickar på bilden nedan så kan du läsa mer om boken, se en presentationsfilm med författaren, Kristian, ladda ner gratisversionen och köpa den kompletta boken för endast 200:-. Så helt utan köptvång, klicka på bilden och få mer information.


Lycka till med jobbsökeriet!



2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...