tisdag 14 juni 2011

Tävla! Bli Veckans Rockstjärna!


Nu kan du bli Veckans Rockstjärna! Det Rockar fett!

Under sommaren kommer jag varje vecka ha en tävling om att bli Veckans Rockstjärna! Tävlingen avslutas tisdag den 21 juni klockan 12.00.
Vinnaren av första veckans tävling presenteras på bloggen den 21 juni.

Vad vinner Veckans Rockstjärna?

* En veckas länkning på bloggen som "Veckans Rockstjärna!"
* E-boken "100 tips för Rockstjärnestatus!"
* Rockstjärnans autograf!
* Äran!
* Ett brev på posten!

Tävla så här!:

* Berätta om ett Rockstjärnestatusmoment i din vardag! Det kan vara något som gjort dig glad, en god gärning, en rolig stund, något som berört dig, en vänlig gest, hur du vänt en situation till en härlig upplevelse. Kort och gott berätta om något som var fantastiskt för dig i en kommentar  här på bloggen.

* Pusha det här inlägget genom att klicka på pusha.knappen nedan. (Om du har pusha.)
* Du är även välkommen att maila mig: cecilia@karvegardkonsult.com och får självklart spamma både mailen och bloggen så mycket du vill.
* Gilla det här inlägget
* Gilla sidan: Rockstjärnestatus i Ditt Liv genom att klicka på stjärnan till höger:

* Fyll i formuläret nedan så får du en gratis e-bok med 14 samlade artiklar om hur du finner balans i ditt liv + att du får Klokegårds Klokbrev.
Din mailadress är i tryggt förvar och kommer inte säljas eller lämnas ut till tredje part.


 

18 kommentarer:

 1. Vilken härlig och rolig tävling!! Den ska jag sprida.
  Ha det topp!
  Inger

  SvaraRadera
 2. Måste tänka innan jag skriver men sprider under tiden :)

  SvaraRadera
 3. Självklart delar jag med mig av denna "rock"-tävling :)

  Mitt bästa upplevelse var när min dotter vägrade vara med om kränkande samarbetsövningar på skolan och hon stod upp för sin egen vilja. Jag blev stolt som en örn och berörd ända in.

  Min dotter är min bästa förebild!!!

  Kraam

  Linda

  SvaraRadera
 4. Å nu har jag klickat på puscha å alla andra knappar å hoppas jag gjort rätt. Återkommer när hjärnan e klar med sitt uppdrag

  SvaraRadera
 5. Okej! Det finns många saker som gjort mig glad och stolt men det som gjort mig mest stolt var när min dotter var i 5-årsåldern. Jag hade en dålig dag och tyckte jag inte var en tillräckligt bra mamma... och av nån märklig anledning sa jag det till henne. Det enda hon gjorde var att stanna framför mig, titta mig i ögonen och säga... "Men mamma... du gör ju så gott du kan". Hon är nu snart 21 och fortfarande lika klok. Som ensamstående med henne under hela hennes liv är jag stolt över att jag ändå lyckats som mamma och att hon är den hon är. Det är jag mest stolt över. Älskade M

  SvaraRadera
 6. när jag åkte vit limo från arlanda..efter att jag varit på franska rivieran..I STORA brillor och päls..drack champagne ..thats rock babe ....
  kram Marie

  SvaraRadera
 7. Dotterns kompis lillesyrra har alltid hängt med på diverse tillställningar, hon är 6år.

  Häromdagen hade hon sagt till sin mamma:

  -Jag tror att Eva tycker om mig!

  Och gissa OM jag gör!! och gissa OM jag blir glad för att hon känner det!!!!:D:D

  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Då det på min rockstjärne lista för dagen står; "Undvik komplicerade tävlingar" tänker jag inte vara med...fast jag gillar ju din tävling det gör jag.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 9. Efter mer än tio år som sjukskriven skulle jag på möte till AF och möta min handläggare där från FK för att vara med i ett projekt som jag själv fått kämpa mig till att vara med i. Ett projekt som, kanske, skulle kunna göra så att jag fick chansen att hamna i någon form av arbete igen med den kraft jag har.

  Jag hade under sommaren på ren impuls skaffat mig visitkort där det stod "Bloggare" under mitt namn. Visitkortet var för mig en symbol för att jag en dag skulle vara i arbete igen.

  Just den morgonen när jag är på väg till AF stöter jag på en jobbarkompis som jag inte sett på femton år. Vi pratar och han berättar att han startat eget. Jag skrattar till och säger att han kanske behöver någon som skriver åt honom, och så tar jag fram mitt visitkort, ger det allra första visitkortet till honom. Han skrattar tillbaka och vi säger hej.

  Sedan går jag till AF. Det är stress i luften när jag kommer in där. Jag står upp och de andra har satt sig ned. Innan någon annan hinner säga något ger jag var och en ett av mina nya visitkort. De tittar till lite häpet, arbetsförmedlaren säger "ja, bloggar... sånt läser jag inte". Men det känns gott inuti mig att ha gjort det jag har gjort.

  På eftermiddagen samma dag får jag en kommentar i min blogg från min tidigare jobbarkompis. Han ber mig titta upp på kontoret samma vecka. Tre veckor senare har jag en praktikplats på hans företag och skriver artiklar. Jag behövde endast tre möten hos arbetsförmedlaren. Från att inte ha läst bloggar har arbetsförmedlaren nu börjat läsa min blogg och är alldeles salig när hon berättar hur bra hon tycker att jag skriver och om att hon börjat fundera på att själv börja blogga. Ett år senare när projektet avslutas, vill hon knappt lämna över det hon själv skrivit till mig; "jag tycker att det känns jobbigt, nu när jag vet hur bra du skriver". Efter det här sista mötet startar jag eget som frilansjournalist.

  Och alltsammans började med en plötslig impuls från mig att beställa ett visitkort... eller?

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 10. Kul tävling som jag delar vidare och tror jag gjort all saker på snart...

  Först så vill jag bara säga stort Grattis till föregående inlägg Anna-Karin..WOW viken tjej..

  Det är mycket som jag är stol över.. Det soltaste är nog min viktresa från stl 52 till 38.. i kläder & hälsoansvar..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Tack, Mia! Så glad du gör mig! :)

  Och jag säger WOW till dig, gå från strl 52 till 38, det tycker jag är beundransvärt, verkligen! :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 12. Hm den får man klura på! :) Spännande!

  SvaraRadera
 13. Hejsan :)
  Vad som verkligen var rockstjärnestatus för mig den här veckan var då jag - TVÅ gånger - sov ensam hemma i lägenheten! För er som läser det kanske det kan tyckas som en väldigt simpel grej, men om ni visste hur extremt jobbigt det är och har varit för mig att vara ensam hemma (till följd av min spyfobi), hur otroligt rädd jag är, ja då skulle ni nog hålla med mig om att det var rockstjärnestatus på att våga göra det. Jag var för en gångs skulle stolt över mig själv (oftast tänker jag mest negativa saker om mig själv, tyvärr), och den segern, att ha lyckats sova ensam hemma, wow, det var härligt. Jag kände mig modig :)
  Hela den här veckan har varit full av framsteg (går att läsa om på min blogg för den som är intresserad), och det gör mig glad, jag växer flera centimeter och vågar strecka på mig lite mer - för jag kan mer än jag tror! Den insikten, att börja lita på sig själv, det är för mig rockstjärnestatus hihi :)

  Ha det bra allihop, och kämpa på, brotta ner era problem och visa vem som bestämmer :)

  SvaraRadera
 14. Hihi, vad underbart härligt att läsa din berättelse Anna-Karin! Det gjorde mig glad :) Vilken bra impuls det var att fixa de där visitkorten :P Man vet aldrig vad livet har att erbjuda :)

  SvaraRadera
 15. Alicia, tack så mycket för att du läste och för det du skriver till mig. :)

  Jag kan ju undra ibland varifrån den där impulsen med visitkort kom. Jag har gjort en mycket lång resa med mig själv och någonstans landade jag i en känsla av att "nu när jag ändå är här nere på botten så kan jag lika gärna satsa järnet..." och så gjorde jag det.

  Framförallt började jag se framför mig hur jag en dag skulle vara i arbete igen, trots att ingen, vare sig anhöriga, vänner, läkare, AF eller FK trodde att jag skulle kunna bli det igen. Men nu är jag där! :) Knappt att jag tror det själv, det jag gjort de senaste åren. Vänt mitt mörker till ljus och hopp och framtidstro! :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 16. Jo, Alicia, att gå emot en rädsla som du har gjort, det är oerhört starkt gjort, tycker jag. Så, heja dig! :) Fortsätt utmana rädslorna, det gör jag också i mitt liv! :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 17. Tack så mycket själv :)

  Det är ju helt fantastiskt att du är ute och jobbar nu, trots att ingen trodde att du skulle kunna jobba igen. vad underbart att kunna överbevisa dem, och kanske sig själv också? :) Det är en härlig känsla att lyckas med något man trodde var "omöjligt". You rock :D
  Kram

  SvaraRadera
 18. Vilka härliga och inspirerande historier man får ta del av här, heja er tjejer!

  Mitt blygsamma bidrag till att få bli veckans rockstjärna får bli det här:

  http://elviraspekulerar.blogspot.com/2011/06/rockstjarnestatus-en-helt-vanlig-onsdag.html

  Har såklart spridit budskapet vidare!

  Kram Elvira

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...