Föreläsningar!

Rockstjärnestatus i Ditt Liv!


"När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!"


Du kan ha Rockstjärnestatus på alla områden i Ditt Liv eftersom det handlar om dina tankar, attityder och din inställning till livet. En föreläsning om att leva livet fullt ut och att få ut så mycket som möjligt av livet.


En fartfylld föreläsning som inspirerar till att bli Rockstjärnan i Ditt  Liv! Åhörarna bjuds på musik, dans, humor, allvar och suveräna aha-upplevelser!
Använd din unikhet som framgångsfaktor!

Det pratas mycket om framgång i alla typer av media och det har blivit väldigt viktigt och något som många strävar efter idag. Framgång har många olika ansikten och vägarna dit är många. Den fråga som oftast dyker upp är: Hur gör jag för att nå framgång? med betoning på HUR. Frågan är väldigt  relevant då framgång inte bara kommer som ett brev på posten. Några andra frågor som också dyker upp kring ämnet är:
  • Vad är nyckeln till sann framgång?
  • Vilka människor når framgång?
  • Vad kan du göra för att lyckas?
Allting är möjligt - Bara du vet vad du vill!


Ingenting är omöjligt, bara olika svårt. Ett sätt att göra det "omöjliga" mer möjligt är att sätta upp mål.
Du kan nå vilka mål som helst om du bara vet hur du ska göra.
Under den här föreläsningen jobbar du med dina egna mål och får alla de verktyg du behöver för att kunna sätta mål och uppnå dom.


Tänk Om – Tänk Rätt!

Att byta ut de tankar som begränsar till konstruktiva tankar. De flesta av de tankar som vi tänker idag är samma tankar som vi tänkte igår. Det sker per automatik. Här ges kunskap om hur hjärnan fungerar när det gäller tankar och om hur vi kan bli mer medvetna i våra val av tankar.

Nobba väggen – Öppna Harmonidörren!

Vad händer i kroppen vid stress? Deltagarna får genomgå stresstest och utforska sina egna stressorer. Här kommer fokus ligga på det som fungerar och vad man kan göra för att minska sin stress. Vi tittar på vad varje deltagare kan göra för att minska sin egen stress. Det blir olika övningar för avslappning och tips att tänka på.

Stress är inte farligt – bara man använder den med måtta!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...