onsdag 14 december 2011

En påse nötkräm för barnen!

Med det här blogginlägget ger jag ett barn den näring som det behöver i 2 dagar för att inte dö av undernäring, blogga om det här du med.

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Foto: UNICEF


Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Hjälp barnen genom att sprida det här vidare i bloggvärlden och på Facebook. Ju fler som bloggar desto bättre!

2 kommentarer:

  1. Har redan hjälpt genom att köpa en spis (vedspis) via ActionAid :-)
    // Kikki

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...