söndag 24 april 2011

Mannen som pissade!

I mitt förra inlägg: Flickan och Samurajsvärdet! skrev jag en berättelse om något jag upplevt för att illustrera att verkligheten ibland överträffar dikten. Jag lovade också att återkomma med ännu en berättelse. Den här gången handlar det om en man som stod bredvid mig och råkade ut för en liten "olycka".

Bild från Google
Mannen som pissade på centralstationen i Sthlm!  

Jag jobbade som arbetsledare för ca 35 tekniker och så skulle vi äta julbord på någon ö i Stockholm och jag åkte tåg till Stockholm. På centralen skulle jag möta mina kollegor som kom med ett senare tåg så jag stod där och väntade på dom.
Ett par meter ifrån mig stod en man som gav ett ordentligt och propert första intryck. Han såg anständig ut och föreföll både nykter och odrogad. Han började prata med mig men jag har för vana att inte prata med främmande män hur som helst så jag låtsades att jag inte hörde. Men han gav sig inte och plötsligt så började han skaka lite på ena benet vilket väckte min uppmärksamhet. Och då sade han att det kändes varmt på benet, jag log lite och rörde på huvudet som svar. Han stod där och sken som en sol och fortsatte prata om den här värmen längs med benet. Till sist så utbrister han: -Men här står ju jag och kissar. Han log väldigt stort och jag såg hur pölen bredde ut sig vid hans fötter. Jag skyndade snabbt därifrån, lite smått förskräckt.
Tack och lov så kom mina tekniker då.

15 kommentarer:

 1. Intressant blogg du har :)
  har lagt till dig också nu.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset!! Har gått med nu, ska söka efter lite intressanta bloggar där =)

  SvaraRadera
 3. Han har nog pissfetish, han tänder på när andra ser honom pissa på sig, kallas Urofili och innefattar en massa olika saker som har med Urin att göra!

  SvaraRadera
 4. haha vilken rolig upplevelse med den pissande mannen =)

  SvaraRadera
 5. svar: kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu utsedd gå in och se om de var du:) om de inte var de så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
  Ett tips är att lägga till mig på bloglovin eller bloggkeen så ser du direkt när det kommer upp nya tävlingar:)
  kram

  SvaraRadera
 6. SV: Tack så hemskt mycket ;) men jag har beestämt mig för att följa mina kompisar eller trogna läsare :) men tack så hemskt mycket!

  SvaraRadera
 7. Tack så mkt! :Dvad snäll du är!

  SvaraRadera
 8. Åh, det var inte särskilt mysigt XD undrar om han verkligen var nykter :O Jag menar, man står ju knappast och ler och snackar om det sådär om man är helt frisk, eller? Finns de de som kan skämmas så otroligt lite att de kan skratta bort en sådan sak just i stunden?
  Jag hade nog aldrig vågat mig ut igen om det var jag som kissat på mig offentligt :O

  SvaraRadera
 9. hej, hur har din dag varit idag? :) ¨
  följa varandra via bloglovin? :)

  SvaraRadera
 10. http://jenniferhallstedt.blogg.se/

  SvaraRadera
 11. Svar: Ja det var ett bra svar, ska jag försöka komma ihåg att använda mig av nästa gång :)

  SvaraRadera
 12. Du har väl inte glömt att anmäla dej till dagens blogg :D<3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...