söndag 16 januari 2011

14 nycklar!

Jag har satt ihop en verktygslåda innehållande 14 nycklar för att du ska kunna uppnå det liv du drömmer om och så väl förtjänar.

Introduktion till de  14 nycklarna:
Endast du har nyckeln till din framgång! Så om det är sant, varför har jag då satt ihop dessa 14 nycklar? Anledningen är att ”vara ditt sanna jag”, ditt bästa jag antagligen är något som du inte har fått lära dig. De flesta av oss går genom livet och bara är oss själva utan att stanna upp och fundera över om vi framställer oss själva som mindre än vad vi egentligen är. Om ditt liv inte når dina förväntningar så beror det ofta på att du inte är ditt absolut bästa jag. Du är på väg att lära dig hur du kan förändra det, för gott!
Syftet med de här nycklarna är att ge dig verktyg för att plocka fram ditt sanna jag för att uppnå dina drömmars liv. När du arbetar med dessa nycklar är det viktigt att du har lugn och ro runt omkring dig och att du har papper och penna. Skriv ner allting från de 14 nycklarna som slår an en sträng hos dig. Skriv ner det som förvirrar dig, det som skrämmer dig, det som gör dig upprörd, irriterad eller som inspirerar dig genom att fylla dig med hopp och passion.
Det är viktigt att du skriver ner de saker som påverkar dig för de har gett dig en indikation på vad du behöver arbeta mest med.

Om du tar det här på allvar och bestämmer dig för att arbeta med de 14 nycklarna så har du tagit ett stort steg på väg mot dina drömmars liv! Följ nedanstående tips!
 1. Studera nycklarna flitigt.
 2. Öva konsekvent.
 3. Gör det till en daglig vana.

Jag önskar dig lycka till och välkomnar dig att höra av dig till mig med frågor eller feedback!

Nyckel 1
Nyckel 2
Nyckel 3 
Nyckel 4
Nyckel 5
Nyckel 6
Nyckel 7
Nyckel 8
Nyckel 9
Nyckel 10
Nyckel 11
Nyckel 12
Nyckel 13 
Nyckel 14

9 kommentarer:

 1. Tack igen Cecilia! Du gör ett sånt fantastiskt jobb. Tack för att du vill dela med dig av dina kunskaper. Jag själv och o jag tror många andra får nog mycket stor lärdom av det du skriver. Ha en skön söndagskväll. Massor av varma kramar från mig.

  SvaraRadera
 2. superkul att du är med i dagens blogg :D Jag har dragit igång en tävling där du kan vinna ett armband med valfri berock, kika in ;D

  SvaraRadera
 3. sv: hihi de va oxå jätte gullit^^

  SvaraRadera
 4. Hej Cecilia! Jag ska prova på det du sa om att suga in kinderna. Med tanke på det jag gått igenom klarar jag rätt så bra alla livets prövningar. Det kommer ibland bara stunder när jag brister. De sysslor jag pysslar med och klarar av är ibland för tjatiga och tråkiga. Jag är en väldigt företagsam person och har alltid presterat högt. Jag måste börja fokusera och söka mig fram precis som du skrev, till nya utmaningar. Det gav mig mycket att tänka på. Det var också mitt nyårslöfte att hitta på något nytt som ger mig inspiration till att fortsätta se ljust på framtiden. Massor av varma kramar till dig min vän!

  SvaraRadera
 5. superkul att du är med i dagens blogg :D Jag har dragit igång en tävling där du kan vinna ett armband med valfri berock, kika in ;D

  SvaraRadera
 6. SV: Jag är överlycklig! :) Nej min är inte såld än. Det är en i afrika som ville köpa den, och betalningen skulle gå via paypal. Jag har fått mejl från paypal att pengar förts över, men ser dom inte på paypal. Jag måste bekräfta mitt kontokort med en kod innan jag kan se de. Men afrikanen verkar inte fatta vad jag skriver i mejlen, för han tror att jag ska lura honom. Men jag kan inte lura honom eftersom jag inte fått några pengar. Jag har bett paypal skicka tillbaka hans pengar. Har läst på paypal att som säljare ska man kolla så att det syns under transaktioner att pengar sitter där, men det syns inte på min så då tänker jag inte skicka något. Men han verkar inte förstå. Han ska ringa paypal och blocket om han inte hör från mig mer. Men jag svarar ju honom helatiden, men han verkar inte förstå vad jag skriver.

  SvaraRadera
 7. Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*
  http://vadfanskajagheta.se/2011/january/mandag-dagens-blogg-2.html#comment

  SvaraRadera
 8. Det blev en liten blänkare på damjournalen.se om dina nycklar och ditt fantastiska epitet; livsstilsdesigner. Hoppas fler hittar hit och lycka till med boken!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...