onsdag 12 oktober 2011

Rockstjärnan svarar!

Dags att dela med mig lite med ett exempel ur verkliga livet. Nedan ser du en kommentar jag fick på en artikel jag skrivit om Rockstjärnestatus i livet och under den kommentaren ser ni mitt svar:

Kommentar:
tack för kloka ord – men jag är sååå trött på att vara jag!
Trött

Mitt svar:
Att umgås med samma person 24/7 kan ibland bli påfrestande och det händer att man tröttnar när det känns som om allt står still och ingenting riktigt blir som man önskar. Det är då livet utmanar dig till att ta ett kliv. Att ta ett kliv i den riktning som du strävar. När vi är missnöjda med hur våra liv ser ut så är det dags att byta strategi. När det inte blir som du vill så är det läge att testa nya vägar till att uppnå dina mål. Jag tänker på Einsteins definition av galenskap:
”När vi gör på samma sätt om och om igen och förväntar oss annorlunda resultat”
Och vi gör väl lite så till mans.
Så när du är trött på dig själv är det dags att lära känna dig själv bättre, att utveckla de sidor hos dig själv som du faktiskt tycker om. Det är också bra att utforska vilka egenskaper/sidor som du tycker att du saknar och vill ha. Se dig omkring; finns det någon person i din omgivning som inspirerar dig? Någon som har sidor/egenskaper som du önskar att du hade?
Se, utforska och lär! Det är du själv som sätter dina begränsningar och det är du som väljer hur ditt liv ska se ut. Och kom ihåg att du är bäst i hela världen på att vara du! Det finns ingen annan i världen som är som du! Du är unik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...