onsdag 12 oktober 2011

Gratis är gott!

Nu kan du genom att fylla i nedanstående formulär ladda ner E-boken: Målsättning helt gratis!


E-kurs där du lär dig att sätta och nå dina mål!
För dig som vill lära dig mer om målsättning har jag även skapat en e-kurs där du steg för steg lär dig hur du ska sätta mål.
Att sätta mål är ett sätt att se till att du lever det liv som du förtjänar och önskar. Ett sätt att sätta Rockstjärnestatus på ditt liv! Om du inte har satt upp mål för ditt liv kommer du glida omkring utan möjlighet att styra ditt liv. Utan mål så vet du inte var du är på väg. Att skriva ner sina mål och arbeta fokuserat mot dom ökar dina chanser att nå målen med 12 gånger. Det kan det väl vara värt? Plus att det infinner sig en fantastisk lyckokänsla när man sätter sig ner och skriver sina mål.
Kursen består av fem steg som du kommer få direkt  till din mail. De fem stegen kommer skickas till dig i ett  och ett med tre dagars mellanrum så att du har tid att jobba mellan stegen. Kursen beskriver i fem steg exakt hur du gör för att sätta och nå dina mål och nedan ser du innehållet i de fem stegen.
 
De fem stegens rubriker lyder:
Steg 1: Sätt dina mål!
Steg 2: Definiera dina mål och delmål!
Steg 3: Gör tidsplan och aktivitetsplan!
Steg 4: Gör din målkarta!
Steg 5: Fokusera för att nå dina mål!


För 119:- får du förutom kursen tillgång till att få svar på dina frågor av mig via mail + att du får gå med i en grupp på facebook som endast är till för de som går kursen. I den gruppen kan deltagarna ställa frågor, peppa och inspirera varandra.

Köp E-kursen: Mål som Rockar! för 119:- genom att klicka på "Pay Now" nedan.

1 kommentar:

  1. Målen funkar även när man själv är lite vilsen :)
    Tack för varma hälsningar Cecilia!
    Kram Inger

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...