lördag 8 oktober 2011

Dagens Affirmation!Jag tar ansvar för min hälsa!


4 kommentarer:

 1. Den lånar jag!;-)

  Ha en fin dag snygging!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. Hej igen :)
  Tack för titten inne hos mig, och ja visst är den faschinerande, bloggvärlden, med alla dess olika inspirationskällor och nya bekantskaper som man kan knyta. Ibland på de mest oväntade ställen.
  Vill bara förtydllga min kommentar hos dig igår.
  Jag säger inte/tycker inte att Kissie är varken en bättre eller sämre förebild än den andra. det är två helt olika tjejer som valt att leva sina liv olika och även efter olika förutsättningar.
  Om jag förstått det hela rätt så är Isabella från en sk lite finare familj än Kissie som växt upp i förorten. (Hör bara på detta :) vilka klyschor om fina familjer! 2010! Nog om det, men du förstår, det är ju ändå en ganska viktig aspekt när man växer upp och formas, både som unge tjej och ung kille, det som man har med sig i bagaget.
  Jag tycker att det är just det som skapar ett intressant och fungerande samhälle-OLIKHETEN, de olika åsikterna och värderingarna.
  MEN jag tycker det blir lite farligt när man som Isabella mässar för sina fans om sina åsikter som de enda rätta och hur hon går ut hårt mot andra och kritiserar dem och deras åsikter, medan hon själv inte tål någon kritik alls.

  Äsch nog om henne nu :)
  vet du, det är min och älsklingens bröllopsdag idag!! För ett år sedan gifte vi oss på Grand Hotel i Stockholm, så jag har ju egentligen inte alls tid med bloggandet idag :)
  Nu väntar mys med min Mr G, lunch på stan och lägenhetsvisning blir det också.

  Ha en riktigt fin och skön söndag.

  Vi ses!

  Kram Mrs G

  SvaraRadera
 3. Du ser ju, helt yr av kärkek *fniss* var fick jag 2010 ifrån?
  Galet, du fattar själv :)

  Kram igen

  Mrs G

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...