måndag 25 juli 2011

Bloggmaraton, Inlägg 1 av 48!

Nu är klockan 18.00 och min utmaning startar! Jag fick en tanke att jag ville göra något på bloggen och fick idén att jag skulle maratonblogga, vilket innebär att jag kommer publicera ett inlägg i halvtimmen under 24 timmar = 48 blogginlägg.

Jag kommer säkert att förbanna min lyckliga idéstjärna för att jag utsätter mig för en sådan tuff utmaning men det kan också bli så att jag har superkul med maxad Rockstjärnestatus!

48 blogginlägg är ganska mycket, speciellt med tanke på att jag inte vill tumma på kvaliteten därför är ni välkomna att i en kommentar skriva önskemål på ämnen ni vill att jag ska skriva om. Det skulle underlätta för mig. Och ni som kommer med önskemål kommer tackas med länkning till er blogg här på min blogg.

Så, det här är inlägg 1 av 48, bara för att informera Er om vad jag sysslar med som bloggar som en galning/Rockstjärna ett helt dygn.

Då kör vi igång!!! Syns igen om en halvtimme! 

5 kommentarer:

 1. Vi klockar av, som såna där på Racingbanorna. 10 9 8 7 6 5 4 3 0 Wrooooooommmm kööööör!!!!! Lycka till

  SvaraRadera
 2. Mitt senaste inlägg handlar om att leva i nuet och mindfulness. Kanske nåt du kan hänga på?? Jag ska på Allsång här i Västervik snart men kikar in när jag återkommer och ser hur långt du kommit. Givetvis kommer jag följa utvecklingen tills jag knoppar in för natten och under dagen imorron. Får du torka så bara hojta till. Ska nog komma på nåt. Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hoppsan... och jag tycker att jag ibland skriver många inlägg på en dag när jag kommer upp i 6-7 stycken, men 48??? Wow...

  En sak som jag har på min blogg är tips på hur man får många besökare. Du kanske kan komma med dina egna tips?

  SvaraRadera
 4. 48 blogginlägg på 24 timmar - jag blir trött bara jag tänker på det!!! Helt klart en tuff Rockstjärne-utmaning! Måste nog lägga in och prenumerera på din feed. Det räcker nog inte att kolla in på HF där det syns ditt sista blogginlägg... :-D

  SvaraRadera
 5. Nu är jag med...bättre sent än aldrig!

  WWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAA!!!!

  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...