fredag 8 april 2011

Dag 5 denna framgångsvecka!

  Den nakna coachen och Framgångsbyrån har ett bloggsamarbete där dom under en vecka kommer servera en gratis workshop om framgång där vi kommer få ta del av övningar mm.
Jag har bestämt mig för att delta i den här workshopen och dela med mig av mitt framgångsarbete här på bloggen. Så varje dag kan ni här på bloggen ta del av dagens övning och mina svar/resultat och jag rekommenderar er att gå in på Den nakna coachen och Framgångsbyrån och delta i den här workshopen.Dag 5: Välj ett framgångsområde och ta ett första steg redan idag. 

Utgå ifrån din visualisering i tisdags och gör något idag som tar dig närmre målet. Läs det en gång till, något som tar dig närmre målet. Det kan vara stort eller smått. Du kan bli sugen på en massa steg, ta dem eller lägg in de som steg de kommande dagarna. Det är så det går till, ett litet steg i taget
Mitt steg: Jag arbetar hela tiden mot mitt mål och det kliv jag kommer ta nu är att vila. Jag har åkt på en rejäl förkylning vilket är ett perfekt tillfälle att vila.  Jag kommer åtminstone vila från mina utåtriktade steg för jag har några artiklar som jag behöver skriva och det kan jag göra mellan vilostunderna.


Vilket steg kommer du att ta?


3 kommentarer:

 1. Hallojsan!

  ja mitt mål är solklart..behöver bara tid att förverkliga och uppfylla det..och tid finns inte..men som du skriver..ett litet pyttesteg mot målet är bättre än inget! Jag skall ta till mig av detta!!

  hoppas att du får en riktigt härlig fredag!!

  Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!
  Mitt nästa steg? Kolla cyklar :))
  Ha en skön kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej, har nu utsett en vinnare till
  min Veckans Blogg-tävling, kolla om du vann ! =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...