onsdag 6 april 2011

Dag 3 denna framgångsvecka!

 Den nakna coachen och Framgångsbyrån har ett bloggsamarbete där dom under en vecka kommer servera en gratis workshop om framgång där vi kommer få ta del av övningar mm.
Jag har bestämt mig för att delta i den här workshopen och dela med mig av mitt framgångsarbete här på bloggen. Så varje dag kan ni här på bloggen ta del av dagens övning och mina svar/resultat och jag rekommenderar er att gå in på Den nakna coachen och Framgångsbyrån och delta i den här workshopen.Dag tre: Sprid positiva rykten.
Vår tanke med framgångsveckan är att utmana till eftertanke och ge dig övningar som hjälper dig att nå framgång i ditt liv. Idag handlar det om att bryta en negativ inställning på ett relativt enkelt sätt.
Välj en person du ogillar. Någon du stör dig på.
Ta en stund och fokusera på den personens positiva egenskaper. Jag vet att det kan vara svårt, men någonting bra finns det med alla. Hitta det du ärligt tycker om hos henne/honom och prata sedan positivt om personen med tre olika personer. Lycka till!


* Hm, den här övningen blir både svår och lätt. Det svåra blir att hitta en person som jag ogillar. Det enkla blir att hitta de positiva egenskaperna, när jag väl har hittat personen.
Jag får återkomma under dagen.

6 kommentarer:

 1. Va roligt att du tyckte om min blogg! :) Det värmer!

  Ha det bäst! //BBnB

  SvaraRadera
 2. Tack, vilka underbara ord. Värmer djupt i mitt hjärta!! Bloggar för min egen skull men om det jag sätter ner i pränt och bilder kan inspirera och göra någon annan glad så är det ju en härlig plusbonus <3 Kram

  Spännande med en framgångsvecka!

  SvaraRadera
 3. Håller med blir spännande med en framgångsvecka!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar såna här bloggar =) det är såna här som borde vara en av topbloggarna och inte hur man går ner till 34 kg på barnmat osv.. ;P

  SvaraRadera
 5. Sprida positiva rykten är ju super. Borde kunna bli en självuppfyllande profetia...

  SvaraRadera
 6. svar; tack detsamma hörrudu!
  gillar verkligen att du ser så lycklig ut, det gör bloggen mer inbjudande! :)
  kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...