torsdag 20 januari 2011

Så fina!

Jag har i min ägo två väldigt fina och viktiga böcker. I den ena boken skriver jag ner mina mål. Och i den andra boken skriver jag från två håll; framifrån skriver jag ner allt jag är tacksam för och bakifrån skriver jag ner alla komplimanger jag får.

I mitt inlägg 7 egokickar kan ni läsa mer om att skriva ner komplimanger, i mitt inlägg Kåt, glad och tacksam kan ni läsa mer om tacksamhetsdagbok, inlägget Ett sätt att ta rodret över ditt liv, Drömmer utan Jante och i 7 tips för att nå dina karriärmål kan du läsa mer om att sätta mål!
Min ego & tacksamhetsdagbok!
Min målbok!

6 kommentarer:

 1. Vad smart sätt att skriva ner alla grejer på :D

  SvaraRadera
 2. Såna böcker är jätte bra att ha! Jag har iofs bara min tankebok men där dyker det mesta upp så den fyller sin funktion iaf! =)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Bra med små böcker som man kan skriva i så som du berättar om dina, själv har jag en idébok som jag plitar ner mina tankar och drömmar.
  kram

  SvaraRadera
 4. Å vilka vackra böcker! Jag älskar papper och böcker och pennor och sån't. Jag har massor med fina böcker hemma, men tyvärr kommer jag ofta inte ihåg att skriva i dem. De bara ligger där. Jag har ofta en tanke med köpet, att den här ska bli min tacksamhetsbok, i den här ska jag skriva ner mina tankar kring min andliga utveckling osv. Men de bara ligger där. Tyvärr. Jag är väl inte mogen ännu...

  SvaraRadera
 5. hej! allt bra idag ? :D kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...