tisdag 11 oktober 2011

Rockstjärnan tipsar!

Jag har aldrig lockats av  olika krämer, örtmediciner, mirakeltabletter, oljor och allt vad det kan vara som sägs ha mirakulösa effekter mot allehanda krämpor och besvär. Så det är väldigt sällan jag ens provar sådana saker då jag saknar övertro på sådant.

Men, ibland händer det att jag provar någonting och i 9 fall av 10 så brukar jag få bevisat att det inte var ngt speciellt.
Eftersom jag föredrar att skriva om positiva saker så tänkte jag nu berätta om det tionde fallet av tio som gjort mig glatt överraskad. Jag har som dom flesta hört talas om Aloe Vera sedan flera år tillbaka men jag har inte nappat på det förrän nu då en vän har höjt Aloe Vera till skyarna. Så nu har jag testat några produkter under några månader och jag är väldigt nöjd. Jag tänkte här berätta min upplevelse av de två produkter som jag testat mest.

Aloe Vera Gelly: Jag har skrivit om den tidigare då den effektivt åtgärdade några riktigt torra hudfläckar som min dotter hade. Men, svårflörtad som jag är så blev jag inte så imponerad för det är väl ganska naturligt att en fuktkräm åtgärdar torr hud, än om det i och för sig gick ganska snabbt.

Nej, det som övertygade och imponerade på mig var när jag fick en böld på insidan av låret i storleken ägghalva. Bölden var väldigt hård och gjorde fruktansvärt ont, dessutom så begränsade den mina rörelser markant. Jag har haft likadana bölder tidigare varav den näst sista jag hade tog mig till Akutkirurgen som skar upp och tömde den och sedan fick jag pga infektionsrisk äta antibiotika. 
Tidigare bölder jag har haft har försvunnit med omslag baddade i Alsol-sprit. Detta fungerade dock inte på den sista bölden så jag förberedde mig på att efter helgen boka läkartid för att bli uppskuren igen. Men så fick jag en ingivelse; att smörja in bölden med Aloe Vera Gellyn så då gjorde jag det. Och till min häpnad så började bölden att läcka efter ett par timmar. Och jag fortsatte sedan att smörja in och bölden fortsatte att tömma sig själv. Det tog 3 dagar och var betydligt mindre smärtsamt än att bli uppskuren. 

Så, jag är numera övertygad om Aloe Verans välgörande effekter.

Så till nästa produkt:


Aloe Vera Dryck: Den här har jag druckit i flera månader och nedan har jag listat de effekter som jag har märkt av. I början så skedde en utrensning som visade sig i Acne pga av att jag drack för lite vatten och så var jag lite lös på toan.
* Tjockare, lockigare och glansigare hår. Som under mina graviditeter.
* Hårdare naglar som inte skivar sig eller går av. Äntligen har jag naturligt långa naglar vilket jag endast upplevt under mina graviditeter.
* Piggare.
* Mer harmonisk i magen.
* Bättre immunförsvar.
* Mjukare och lenare hud. Det här har till och med min man uppmärksammat så då förstår ni att det är en tydlig förändring.

Så jag är väldigt nöjd vilket ni kan förstå när ni läser vilken effekt det haft på mig. Klicka på bilden nedan för att läsa mer om produkterna och se vilket utbud som finns:


BannerFans.com

2 kommentarer:

  1. Blev nyfiken på den man dricker :o Vad smakar de? Hur länge räcker den och vad kostar den? :P

    SvaraRadera
  2. Hahaha..Fint väder idag! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...