söndag 9 oktober 2011

Rockstjärnan tipsar om att vara Egologisk och att sätta Mål som Rockar!

Här kommer några söndagstips från Rockstjärnan!

Pris: 129:-

Tips nr 1:

Min föreläsarkollega, Ulrika Gabriel, som har myntat uttrycket EGOlogiskt liv har äntligen släppt sin första E-bok som även fungerar som en E-kurs. Ulrika Gabriel driver en blogg som heter Ulrika Gabriel- Inspiratör och jag rekommenderar verkligen ett besök hos Ulrika  för där finner du väldigt mycket inspiration och bra tips.

Några rader om E-boken/kursen:

Den här boken/kursen handlar om att du ska lära dig att leva mer EGOlogiskt. När du lever EGOlogiskt  lyssnar du till dina behov och gör det du kan efter dina förutsättningar för att må så bra du kan i din tillvaro. Det är fokus på balans, lugn och glädje. Att vara EGOlogisk är inte detsamma som att vara egoistisk - tvärt om! Genom att ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt kommer du att märka att du också blir en mer harmonisk och gladare förälder, partner, kollega, vän etc.

Vill du veta mer om boken eller köpa den så klicka HÄR!

Tips nr 2:

Jag har precis släppt min första E-kurs som heter: Mål som Rockar Fett! Kursen består av fem steg där du  lär dig hur du ska sätta mål och nå dem. Kursen består av övningar och kursbreven skickas till dig via mail var tredje  dag. Om du gör alla övningarna så kommer du efter kursen ha ett klart måldokument och verktyg för att se till att du når dina mål. Du kommer veta exakt hur du ska gå till väga för att nå dina mål och du kommer ha en "karta" som visar var du är på väg!
Att sätta mål är ett sätt att se till att du lever det liv som du förtjänar och önskar. Ett sätt att sätta Rockstjärnestatus på ditt liv! Om du inte har satt upp mål för ditt liv kommer du glida omkring utan möjlighet att styra ditt liv. Utan mål så vet du inte var du är på väg. Att skriva ner sina mål och arbeta fokuserat mot dom ökar dina chanser att nå målen med 12 gånger. Det kan det väl vara värt? Plus att det infinner sig en fantastisk lyckokänsla när man sätter sig ner och skriver sina mål.
 
Vill du veta mer om kursen eller köpa den för  119:- så klicka HÄR! (Där kan du även ladda ner E-boken Målsättning helt gratis!)
Ta din bästa söndag!

1 kommentar:

  1. Intressant upplägg på båda kurserna. Vilken fin möjlighet att studera på detta sätt. Jag har positiva erfarenheter av E-studier och hoppas på att ni båda får stort deltagande. Självklart kommer jag att pusha för dessa kurser i olika sammanhang.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...