måndag 3 oktober 2011

Jag hyllar dig!!!!

Jag - Cecilia Kärvegård, tager Dig - Cecilia Kärvegård till min äkta hälft att älska i nöd och lust tills döden skiljer oss åt!

Kärlek! Foto: Kärves design & foto

Vi står alla oss själva närmast, det är den relation som betyder allra mest. Har du en bra relation till dig själv så har du bra relationer till människorna i din omgivning. Simple as that!

Därför är det viktigt att vara mer tillåtande och kärleksfull med dig själv.

När en Rockstjärna kliver ut på scen stiger publikens jubel, en Rockstjärna hyllas oavsett. För fansen spelar det ingen roll om Rockstjärnorna trashar hotellrum, kör rattfulla, knarkar, begår skattebrott eller misshandlar, de hyllas i alla fall. För att de är så himla bra, i alla fall!

Men när det kommer till en själv så är vi ofta kritiska i  överflöd och har svårt att acceptera ens det minsta misstag; du råkar skicka ett mail med en felstavning, du snubblar på en trottoarkant, råkar spilla kaffe i fikarummet, råkar snubbla på orden. Ajajaj, får man inte göra, inte bra!

Det är bra att vara självkritisk för det hjälper oss att göra bra ifrån oss men det får inte bli in absurdum. Det är inte nödvändigt att ta allt så allvarligt utan bjud på dig själv och skratta när du snubblar. Dessutom så kretsar världen inte kring dig, alla är så upptagna av sig själva så dom har inte tid att lägga märke till dina små misstag.

Så det är dags att hylla dig själv som en Rockstjärna! Du är bäst i hela världen på att vara du! Glöm aldrig det!

Det här kallar jag att bjuda in Rockstjärnestatus i ditt liv och jag har därför skrivit e-boken "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" som du kan köpa för 39:- genom att klicka på bilden nedan.
5 kommentarer:

 1. "Vi står alla oss själva närmast, det är den relation som betyder allra mest. Har du en bra relation till dig själv så har du bra relationer till människorna i din omgivning. Simple as that!"

  Jag blir glad av att läsa detta. Det du skriver här är exakt det som det handlar om. :)
  Simple as that? Ja, men för många är det inte så enkelt, och därför är det bra att du delar med dig av din kunskap.

  SvaraRadera
 2. du och ditt ex heter boken som jag tar övingarna ur :) Ialf dessa som jag har lagt upp på bloggen..

  låg självkänsla kan stå ivägen för mycket.. fick reda på idag att mina kompisar inte vågar säga till mig vad jag borde ändra på pga att jag blir så extremt ledsen.. önskar att man kunde trycka på en knapp å sen blev allt bra :P

  SvaraRadera
 3. Nog tror jag folk noterar om man gör ett misstag.
  Om du går in i ett knäpptyst rum med folk och råkar klanta till dig.
  Oj så befriande det är för alla kontrollmänniskor.
  Skratt, prat och en lättsam stämning uppstår.
  Lustigt fenomen det där... :)

  SvaraRadera
 4. Precis så är det. Enkelt men ack så svårt.
  Detta får man påminna sig med varje dag.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jaaa, fantasin den är stor och härlig :)

  Kul att du tittade in!
  må gott och vakna torrt =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...