onsdag 21 september 2011

Ny...

Nu har jag knutit band med en ny talarförmedling som heter Holmbergs Talare vilket känns väldigt bra. Jag fick ett gott intryck av dom redan när jag besökte deras hemsida och intrycket blev ännu bättre när jag pratade med dom på telefon. Nedan ser ni presentationen av mig som nu finns på deras sida.Cecilia Kärvegård              Förfrågan

Livsstilsdesignern med Rockstjärnestatus!


Cecilia Kärvegård är beteendevetare och diplomerad stresskonsult och arbetar som föreläsare, livsstilsdesigner, skribent och krönikör. Hon är en inspirerande och karismatisk föreläsare som får åhörarna att skratta och nicka igenkännande. Cecilia Kärvegård uppskattas för sin förmåga att engagera och ge exempel från verkligheten. Bli inte förvånad om hon kommer klädd i en indisk sari eller med ett rockband i släptåg.Cecilia Kärvegård har gett ut den populära e-boken:
”Rockstjärnestatus i Din Vardag!” och just Rockstjärnestsatus är ett tema som hon gärna pratar om och hennes definition är:
"När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!"
Cecilia har uppmärksammats i media med sin Rockstjärnestastus, hon har även coachat Sveriges integrationsminister och suttit i Nyhetsmorgon på TV4.

Viktigt för Cecilia är att fokusera på det som fungerar för att få energi till att ta itu med det som fungerar mindre bra. Hon ser problem som utmaningar och uppmanar till att byta ut ordet ”måste” till ”vill”. Hon skräddarsyr sina föreläsningar och seminarier utifrån kundens behov för att åhörarna ska få ut så mycket som möjligt.

Sagt om Cecilia:
-Fortsätt på det sätt du har som föreläsare så får du fler avstressade kunder.
-Det som jag reagerade på var att vi kom varandra närmare i gruppen, det blev en öppenhet som inte varit tidigare.


Exempel på teman som Cecilia Kärvegård  kan föreläsa kring:


-Rockstjärnestatus på jobbet/i relationer/i vardagen och i livet!
-Tankar som Rockar Fett! Om tankarnas kraft och hur vi kan använda tankarna till att skapa det liv vi vill ha.
-Självkänsla och relationen till Dig Själv!
-Stresshantering och stressprevention!
-Kommunikation och gruppdynamik!
-Din unikhet som framgångsfaktor!
-Målsättning och fokus för att nå ditt drömliv!
-Inspirationsföreläsningar!
-Vi-känsla i arbetsgrupper!

1 kommentar:

  1. grattis!!! you rock!
    och när blir det turnén?
    och förresten, ikväll tänkte jag faktiskt "jag vill bokföra..." och kul blev det! känns nästan som siffrorna blev bättre ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...