lördag 10 september 2011

Kådiskollen!Enligt RFSU:s årliga undersökning "Kådiskollen" har var femte ung svensk har träffat sin senaste sexpartner på nätet. Framförallt visar undersökningen att det är på landsbygden som beteendet har ökat.
I dag är nätet ett självklart sätt att träffa sin partner på oavsett om man letar efter tillfälligt sex eller en livslång partner. Dating på nätet och i sociala medier öppnar fantastiska möjligheter för alla de som inte har möjlighet att träffa likasinnade på orten där de bor.  I dag är nätet ett självklart sätt att träffa sin partner på oavsett om man letar efter tillfälligt sex eller en livslång relation.

Man kan nog säga att fenomenet nätdating är här för att stanna eftersom det har funnits i många år och hela tiden ökar. Och historierna om lyckliga människor som hittat sin partner via nätet blir bara fler och fler. Och det finns idag massor med med olika dating-sajter på nätet. En av dom största är Spraydate som har gratis nätdating vilket är väldigt uppskattat.

Vad har du för erfarenhet av nätdating? Har du provat?


 

2 kommentarer:

  1. jajjemän!
    dock inga vidare erfarenheter... inte dåligt heller, har nog bara inte träffat rätt person... har lite svårt för att gilla nån vid första dejten tror jag, men även svårt att ge någon en chans när det inte känns helt rätt... såå, jag har dejtat 2-3 stycken och sen fått säga "det är inte dig det beror på, det är mig".
    kanske är det det jag behöver få säga nångång, har inte hänt så många ggr (läs ingen) i de förhållanden/"vanliga" dejter jag haft...

    SvaraRadera
  2. Nix, jag har inte provat och tänker nog inte göra det heller. // KIKKI

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...