söndag 21 augusti 2011

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Som ni vet så har jag skrivit en e-bok som säljs för 39:-. Boken heter "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" och det var en helt ny erfarenhet för mig att publicera en e-bok och att ordna med allt som krävs för att kunna sälja boken på nätet. Jag är verkligen fascinerad av allt  som går att göra på nätet och lär mig nya saker varje dag.


Vill du tjäna pengar? Klicka på "Läs mer" nedan!


I går fick jag tipset att skapa möjligheten för andra  att sälja min bok och att de kan tjäna pengar på det. Smart tänkte jag och nu har jag skapat ett affiliateprogram så att andra kan tjäna pengar på att sälja min bok. Häftigt! Ett perfekt sätt för dig att tjäna lite extra pengar!

Vill du tjäna pengar på att sälja min bok? Du får 11,70:-/bok som du säljer och det fixas enkelt genom att du registrerar dig som affiliate helt gratis! Klicka HÄR så får du mer info om hur du gör. När du registrerat dig får  du en egen länk till boken och alla köp som görs via den länken registreras på dig.

Info om boken:


Rockstjärnestatus i Din Vardag!
 • Känns vardagen som en vardagslunk som går på slentrian?
 • Går livet på autopilot?
 • Känns vardagen händelselös och tråkig?
 • Är det tråkigt på arbetet?
 • Känns vardagen som ett nödvändigt ont utan glädje?
I den här boken får du tips för hur du på ett enkelt sätt kan göra små förändringar för att bli Rockstjärnan i Ditt Liv!
Här följer några av rubrikerna som du finner i boken:
 • Tankar som rockar!
 • Rockstjärnestatus i ditt hem!
 • Rockstjärnestatus en vardagskväll!
 • Rockstjärnestatus i dina relationer!
 • Rockstjärnestatus på jobbet!
Vad har läsare sagt om boken?

" Rockstjärnestatus i din vardag. Vem vill inte läsa en bok med den titeln?! Glatt överraskad blev jag också när boken bara var 20 sidor. Om den nu hade varit tråkig så hade jag säkert åtminstone orkat genomlida 20 sidor. Men jag blev glatt överraskad! Boken är rolig, lättläst och ger faktiskt lite positiv energi. Vanliga självhjälpsböcker går ju ofta in på djupet, och man ska analysera och känna efter och meditera, osv. Bla, bla, bla. Blir trött bara av att skriva orden. Den här boken gav istället uppradade tips om hur man kan göra för att få vardagen att bli lite roligare, och små tips om hur man ska göra för att må bra."

 "Det finns så många AHA-moments i den!! jag är jätteglad att ha den i min ägo..."

"Här finns rockstjärne tips som smittar.. Vi har en rockstjärna i oss alla helt klart men Cecilia lyckas få fram den med små enkla saker.."

"Jag började läsa för en stund sedan och fastnade direkt, och jag har redan läst klart haha :)
Riktigt bra! Jag blev supermotiverad att börja ta tag i vissa saker som har legat och gnagit...
Superbra verkligen."

"Cecilias bok ger inspiration och motivation till att se det positiva i livet och som också ger små verktyg till att få en trist vardag att kännas mer som en rockstjärnas liv genom att du får den där lilla extra glöden i dig som får dig att glädjas åt det du har istället för att deppa över det du inte har."

 

2 kommentarer:

 1. Schysst återkoppling på boken! Jag skriver jag med, får se när den blir klar :)Kul att vi ska ses snart!
  Inger

  SvaraRadera
 2. tack sa mycket, fick lite problem nar jag skulle oppna lanken.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...