lördag 9 april 2011

Dag 6 denna framgångsvecka!

  Den nakna coachen och Framgångsbyrån har ett bloggsamarbete där dom under en vecka kommer servera en gratis workshop om framgång där vi kommer få ta del av övningar mm.
Jag har bestämt mig för att delta i den här workshopen och dela med mig av mitt framgångsarbete här på bloggen. Så varje dag kan ni här på bloggen ta del av dagens övning och mina svar/resultat och jag rekommenderar er att gå in på Den nakna coachen och Framgångsbyrån och delta i den här workshopen.Dag sex: Agera som om du redan nått ditt mål!

I dag får du en försmak av hur det är för dig när du har nått ditt mål. Nu när du vet hur din framgångsvision ser ut och du har tagit ett första steg mot att nå ditt mål så är det dags att leva dig in i att du redan har lyckats.
Känn de känslor som du kommer att känna! Tänk tankarna du kommer att tänka! Agera på samma sätt som du kommer att agera! Fira på samma sätt som du kommer att fira! Använd dig av din fantasi och inlevelseförmåga och agera framgångsrikt hela dagen.  Lycka till!

Dag sex:


Det här är väldigt viktigt och fantastiskt roligt. Att agera, känna och fira som om du har nått ditt mål gör att du håller fokus på ditt mål och hela tiden håller det aktuellt så att du fortsätter att jobba mot ditt mål.
Idag kommer jag gå omkring med underbart leende hela dagen och njuta av att vara en av sveriges mest eftertraktade föreläsare.

Njut ni också! Wow, vad bra vi är! Helt fantastiska!

1 kommentar:

  1. En liknande övning har jag gjort - genom att fokusera först på nuet och sen på när jag nått mitt mål så fick jag fundera över vad jag gjorde för att komma dit; hur jag nådde mitt mål.
    Väldigt nyttigt och lika tankeväckande.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...