tisdag 19 juli 2011

Veckans Rockstjärna!!!!! 19 Juli!

Veckans Rockstjärna!!!!! 19 Juli!

Veckans Rockstjärna!!!Någon som har hög Rockstjärnestatus den här veckan Är......Kikki!!!!! som genom tacksamhet förstått att hon är en lyckost!!!! Kikki skriver bloggen Hälsofokus där vi läsare finner ett härligt potpurri av hälsa. 
Här är Kikkis Rockstjärneberättelse!

I MIN LILLA VÄRLD AV BLOMMOR

DET VAR EN GÅNG EN EN GAMMAL SÅNG från en gammal film vars refräng började såhär: I min lilla, lilla värld av blommor, finns det plats för alla och envar…
Den har varit min inspirationkälla idag när jag stått ute på altanen och planterat i blomlådor och krukor. Jag har gnolat och gnolat, varit nostalgisk med en tår i ögonvrån och nöjd och belåten i nästa ögonblick över blomprakten jag var på väg att skapa och det liv jag lever idag.

I de nostalgiska ögonblicken har jag tänkt tillbaka på gamla tider och min lilla mamma som gått ur tiden för ett par år sedan, min pappa som gick ur tiden för snart 20 år sen och min härliga moster som lämnade jordelivet i början på förra året. Jag har fört regelrätta samtal med dem, hört ord och uttryck som de hade, deras goda råd om allt från blomplantering, gräsklippning och livet i stort. Jag känner att jag saknar dem och tiden som gått.

Nästa ögonblick slänger jag mig in i tankar om tacksamhet för allt jag har idag, min familj, mina vänner, mitt hem, mitt företag – ja ALLT! Och då tänker jag tyst för mig själv – vilken lyckost jag är
:-)
TANKENS KRAFT!
Kikki

Kikki kommer ha en länk till sin blogg en vecka framöver i högra kolumnen, hon får också "100 Rockstjärnetips", min Autograf, äran plus ett brev på posten.

Vill du också bli Veckans Rockstjärna?  KLICKA HÄR!

Vill du läsa mer om hur du kan  få mer Rockstjärnestatus i din vardag så kan du köpa min bok "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" HÄR!

 

1 kommentar:

  1. Testing testing... vilket härligt inlägg!
    tänk att få vara veckans rockstjärna... men allt har sin tid!
    Till hösten sadlar jag om till bloggerska! =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...