söndag 17 juli 2011

Rockstjärnans Boktips!

Är du företagare, arbetslös eller funderar på att byta jobb så är semestern ett perfekt tillfälle att förbereda dig inför hösten genom att skaffa inspiration genom läsning. Det finns väldigt många bra böcker idag där du kan få nya idéer till hur du ska genomföra dina planer.Klicka på bilderna för mer info och för att köpa boken.
Boktips!

Nytt Jobb!

Nytt Jobb! Är du trött på att inte få jobben du söker, att bli bortsorterad av rekryterarna trots din kompetens, att ha ont i magen av oro inför framtiden, att inte kunna planera eller ha tillräckligt med pengar?

I 9 fullspäckade kapitel  får du  massor med tips för att du snabbare ska få ett jobb.

Skriven av karriärcoachen, journalisten och författaren Kristian Borglund.

Pris: 200:-, e-bok.

Enklare Marknadsföring!
Enklare Marknadsföring! Marknadsföringscoachen Evakarin Wallin ger i den här boken handfasta råd i hur man får de kunder man behöver och vill ha. Här delar hon också med sig av sina erfarenheter som egenföretagare - från att avskytt att sälja till att tycka att det är roligt.När marknadsföringen blir enklare, då blir försäljningen roligare och då kommer kunderna, enligt författaren.
Pris: 120:-, e-bok
Framgång med Facebook!
Framgång med Facebook! Nina Jansdotter ger i den här boken verktygen för hur du kan använda facebook oavsett om du är företagare eller söker jobb. Sociala medier tar en allt större plats i vårat samhälle och det är ett suveränt verktyg för att bygga ett nätverk och knyta nya kontakter och facebook är ett av de medier som just nu växer snabbast i landet. På facebook kan du hitta din nya chef, dina kunder och nya samarbetspartners.
Pris: 169:-, danskt band 

Ditt personliga Varumärke!
Ditt personliga Varumärke! Den här boken är pedagogisk, praktisk - och garanterat effektiv för dig som vill lära dig om och själv arbeta med ditt personliga varumärke. Det handlar om omvärldens förtroende för dig. Om du vill nå dina mål och samtidigt stärka din organisation gäller det att vara tydlig med vem du är och vad du står för.
Pris: 339:-

Mediababe!
Mediababe! 9 steg till framgång med hjälp av media! Boken som visar hur en trädgårdsmästare, en politiker, en läkare, en hemmafru, en journalist, en stå upp-komiker, en personlig tränare med flera blev kända. Inte för att synas på löpsedeln till skvallerpressen, utan för att lättare få jobb. Attraktiva, välbetalda jobb.
Pris: 219:-, Danskt band

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...