söndag 17 juli 2011

Tänk om, tänk rätt!

Tänk på vad du tänker på!

Dina tankar påverkar det du ser omkring dig och det som du bjuder in i ditt liv. 


Ett exempel är om du t ex väntar barn, planerar barn eller precis har fått barn. Dina tankar är oftast fyllda med sådant som hör bebisar till och plötsligt så ser du gravida kvinnor, folk med barnvagnar och massor med barnsaker överallt, världen verkar full av sådant som hör bebisar till. Så det som ockuperar dina tankar ser du även runt omkring dig. Detsamma gäller om du funderar på att köpa ny bil, cykel, hus eller annat.

Nu är det ju inte så att det blir fler gravida kvinnor bara för att du tänker på bebisar utan det är ditt tankefokus som gör att det är de sakerna du ser tydligare.
Livsglädje!

Om vi funderar på det här ett tag så inser vi att det jag fokuserar mina tankar på, det är det jag kommer uppmärksamma mer i min omgivning. Intressant. Man kan säga att man tar på sig ett par fokus-glasögon. Ett par glasögon som ser mer av det som dina tankar fokuserar på.
Om du tar på dig dina "destruktiva" glasögon så kommer du se och uppleva mer sådana saker som påverkar dina tankar och ditt humör i den riktningen, det blir som en nedåtgående spiral. Om du däremot tar på dig dina konstruktiva glasögon så skapar du en uppåtgående spiral.

Så vilka glasögon väljer du att sätta på dig idag? Vilket fokus låter du dina tankar ha?

Vill du läsa mer om hur du kan påverka dina tankar för att skapa en vardag med mer guldkant så rekommenderar jag boken: Rockstjärnestatus i Din Vardag! som du kan köpa för 39:- genom att klicka HÄR!

 

4 kommentarer:

 1. Fick indikationer om att det inte går att kommentera så jag provar.

  SvaraRadera
 2. Ha-ha, nu skämde jag ut mej och la ut mitt inläg på FB. ha.ha.ha,,, kram

  SvaraRadera
 3. Det HAR varit svårt att kommentera. När jag försökte lägga upp den efterfrågade länken till ett blogginlägg för att tävla om veckans rockstjärna... Från min blogg http://halsofokus.com.

  OM jag får rekommendera nånting, byt till Wordpress för din blogg. Mycket stabilare och dessutom älskar Google och andra sökmotorer bloggar i allmänhet och wordpress i synnerhet :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...