tisdag 21 juni 2011

Saker värda att nämnas!

Jag vill med det här inlägget flagga för ett par saker som är värda att kommas ihåg!

* Gör  ditt företag till kändis! Gratis telefonseminarium arrangeras av Evakarin Wallin på Enkelt och Roligt!  Marie Hagberg är en energisk multientreprenör som driver Passion för PR – när du vill bli en kändis!

Tisdag den 21 juni klockan 12.00 kan du lära dig om PR. Anmäl dig till telefonintervjun HÄR!
Kan du inte vara med? Det gör ingenting, samtalet spelas in så du kommer att kunna lyssna på det i efterhand.

* Bli Veckans Rockstjärna! Tävlingen avslutas idag klockan 12.00 och vinnaren presenteras i kväll. Du kan bland annat vinna: En veckas länkning på bloggen som "Veckans Rockstjärna!"
Klicka HÄR för att tävla!* Om ni har missat det så finns den populära e-boken: "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" att köpa för 39:- HÄR!  Det är ju tur att det inte går att sälja slut på en e-bok.


Smakprov från e-boken "Rockstjärnestatus i Din Vardag!":


"När du är medveten om hur dina tankar och attityder påverkar hur du ser på din vardag så kan du också bli medveten om vilka tankar och attityder du har som begränsar din möjlighet till Rockstjärnestatus i ditt Liv. När du börjar bli medveten om dina tankar och attityder så kan du också välja att byta ut dom mot tankar och attityder som ger Rockstjärnestatus och sätter ett stor leende på dina läppar betydligt oftare." 

1 kommentar:

  1. Tänk rätt - Bli Framgångsrik. Vi blir ju som vi tänker...är glad tänker glada saker..

    Kramar om...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...