torsdag 16 juni 2011

Dagens 4 Rockstjärnetips, 16 juni!

Veckan Rockar vidare och tävlingen om att bli Veckans Rockstjärna här på bloggen fortsätter! Du är väl med och tävlar om länkning och en bok mm? Klicka här: Tävla! Bli Veckans Rockstjärna!




Så var det dags för Dagens 4 Rockstjärnetips! Dagens 4 består av 4 utmaningar och du kan välja själv vilken/vilka som passar dig bäst. Vilken/vilka som känns som din största utmaning. Tanken med Dagens 4 är att du  ska få mer Rockstjärnestatus i ditt liv.

"När livet rullar på, du gör dina dagliga göromål, livet går på autopilot och livet  känns ganska tråkigt, tomt och intetsägande. Då har du ett val! Ja, du har ett val och det är att bli Rockstjärnan i ditt Liv. Vi är här på jorden en kort tid så då får vi göra det mesta utav det, passa på att ha så roligt som det bara går! Sätt guldstjärna på din vardag genom att höja Rockstjärnestatusen i ditt liv!"

Dagens 4 Rockstjärnetips!

1. Grilla, även om det regnar!
2. Stek hjärtformade ägg i pepparkaksformar!
3. Ät en maträtt som du aldrig ätit när du går på restaurang!
4. Barnen blir jätteglada över köttbullar på grillspett!

Vill du veta mer om  hur du får Rockstjärnestatus i Din Vardag så klicka HÄR!

Nu finns Rockstjärnestatus i Ditt Liv på facebook!



 

2 kommentarer:

  1. Har ett stort pepparkakshjärta (form) så jag ska absolut prova. Gör´t imorrn för snart ska jag sova. Sista jobbdan innan semestern imorrn. Å där kom lite dialekt oxå. Kommer mera om det på min blogg nån dag framöver. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag gillar o göra spett med olika saker. På sveriges nationaldag gjorde jag o barnbarnet spett med jordgubbar o melon med på picknick..
    Känns som man helt omedvetet har rätt mycket galet för sig i livet(vardagen) nu när jag tar del av dina råd dagligen...härligt bara fortsätta sin kreativa resa..

    Fredag hela dagen...Skönt Kramen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...