torsdag 16 juni 2011

Jag har testat!


I inlägget Jag Testar. så berättade jag om min dotter som är 7 år och har ett par ställen på kroppen där hon har väldigt torr hud. De här fläckarna är röda och huden känns väldigt sträv nästan hård och jag har provat med alla möjliga salvor, krämer och smör. Ja, inte smörsmör utan kroppssmör. Och inget har fungerat bra men så fick jag tipset att använda en kräm med Aloe Vera från Forever Living Products vilken jag nu har testat, krämen heter Aloe Vera Gelly och om du klickar på bilden så kan du se vilka andra produkter som finns.
Som ni ser på bilderna före och efter så har den här krämen fungerat. Redan efter 2 dagar så var huden mjukare och helt mjuk efter 4 dagar,  rödheten var dock kvar ett par dagar till men det hade i alla fall slutat klia och irritera. Den fungerar också väldigt bra på getingstick, när man bränt sig på brännässlor och myggbett. Jag är helnöjd för reklamen stämde.

Före

Före


Efter

Efter

1 kommentar:

  1. Den är toppen att använda. Jag har den på hela kroppen dagligen sen över 9 år tillbaks.. blandat med Moustrizing eller Propolis beroende på vilken årstid det är.

    Dessa produkter rockar riktigt snyggt...
    Kram Mia

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...