torsdag 7 april 2011

Min framgångsvecka, so far!

Som ni ser på bloggen så har den här veckan handlat om framgång och kommer fortsätta med det till söndag. Så nu tänkte jag dela med mig av den framgång jag har haft den här veckan. För det har varit en riktigt häftig vecka och jag är så fantastiskt tacksam över allt jag får vara med om att skapa i mitt liv.

Camilla Photography
* I måndags höll jag en föreläsning om din unikhet som framgångsfaktor. Det var en fantastisk publik och det gav mig massor med energi.

*Jag fick hem tidningen Extra Östergötland där de efter en intervju med mig skrivit en artikel om facebook.

* Jag fick ett mail från tidningen Topphälsa som ville boka in en tid för en intervju om lycka för en artikel som kommer publiceras i augusti eller september.

* Jag har fått veta att inom en väldigt snar framtid så släpps boken "Nytt Jobb", skriven av Kristian Borglund där jag finns med på ett litet hörn.

* Jag blev uppringd av en journalist på tidningen Eskilstuna Kuriren som ville intervjua mig inför en artikel i deras helgmagasin, Evelina, som kommer publiceras till påsk. Så på tisdag ska till tidningen för fotografering i studion och intervju.

* Jag blev uppringd av en arbetsgivare som vill ta in mig på totalt 4 heldagar för att jobba med arbetsglädje.

* En av åhörarna från i måndags ringde idag och ville att jag skulle ge ett telefonseminarium om unikhet och tid den 10 maj.

* Sist men inte minst! JAG VANN PÅ EN TRISSLOTT!!!! 25 kronor!!

Och så vill jag tacka alla läsare som kommenterar här på bloggen. Det ger mig framgång varje dag att få läsa era fantastiska kommentarer och jag är så tacksam för det!

6 kommentarer:

 1. Wow vilken vecka! Helt fantastisk:))
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. En underbar, spännande vecka! När jag läser ditt inlägg får det mig att glädjas tillsammans med dig, det får mig att le liksom inifrån och ut! Grattis till din framgång! Du förtjänar den! :D

  SvaraRadera
 3. Härligt med sådant flyt!

  Nu har jag lagt in mig på Bloggkeen, men fattar inte riktigt hur jag ska göra där. Finns det någon ikon att ladda ner och ha på sin blogg?
  Sedan undrar jag hur man får in de där ikonerna med facebook mm under sina inlägg på blogspot?
  Glad om du kan hjälpa mig =)

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Jag sitter här fortfarande och klurar. Jag hade ju redan ikryssat det där med facebook mm, men det syns ändå inte under mina inlägg. Försöker förstå varför, men jag ska nog ta och sova på saken och ta nya tag imorgon. Tack för all hjälp!

  SvaraRadera
 5. Det som imponerar mest på mig är att du har det här drivet, samtidigt som du har ödmjukheten och empatin. Jag tror det är en ganska ovanlig kombination, och kanske ligger en del av hemligheten bakom framgång just i dessa egenskaper.

  SvaraRadera
 6. Så härligt det låter, själv försöker jag varva ner efter flera veckors hets...kram från Sessan

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...