lördag 12 november 2011

Din åsikt är värdefull!

Jag känner mig så privilegierad som har möjligheten att blogga och jag tycker det är väldigt roligt. Jag har märkt att min blogg är uppskattad av er läsare och jag blir så fantastiskt glad över alla härliga kommentarer som ni lämnar här på bloggen. Det är en riktig egoboost för mig att läsa det ni skriver. Jag strävar hela tiden efter att förbättra bloggen för att den ska bli bättre och bättre och jag vill gärna ha er hjälp med lite feedback så därför har jag några frågor som jag skulle uppskatta om du vill svara på:

Vad tycker du?
* Vad tycker du saknas på bloggen?
* Vad kan jag skriva mindre av?
* Vad vill du läsa mer om  på bloggen?
* Får du ut något av att läsa min blogg?
* Vad får du i så fall ut av att läsa?

Min blogg!


Här nedan följer några av alla dom fantastiska kommentarer som jag fått från er läsare här på bloggen:
 • så jävla härlig blogg !
 • Jag såg dig nog i morse på TV 4..tänkte att henne känner jag igen ;)..Du har mycket klokt att säga!! Må så gott!!
 • Gokväll! Så bra att du påminner mig vara rockstjärna! jag känner mej mer och mer som en rock star för var dag som går och börjar vänja mig... =)
 • Wow vad mycket tips! :) Tar och skriver ut den och fördjupar mig!
 • Så konstruktivt och fint skrivet.
 • Jag gillar verkligen den här idén! Dessutom gillar jag dina tankar och det du skriver, och tittar ofta in för lite kloka ord och affirmation :)
 • Hittade just hit och blev mycket inspirerad av din sida. Jag länkar genast.
 • Återigen en himla bra övning.
 • Mycket bra övning! Tycker mig känna igen en del från den vetenskapliga litteraturen och frågeformulären. Men jag föredrar din variant :-D
 • Väldigt bra övningar Cecilia! De bidrar till att hitta sitt egen väg till Lyckan :)
 • Tack för bra tips fina du!:-) Kraam
 • åh vilket bra inlägg Cecilia! Läste också artikeln och funderade men nu fick jag bra svar på tal och du visar verkligen vilket proffs du är på detta!
 • Tack för en upplyftande blogg!
 • Bra inlägg igen!
 • Tack för ett viktigt inlägg!
 • Hej darling..du är helt fantastisk :)) tjing pling
 • Riktigt bra tips!
 • Du ger mig lite hopp nu så här i höstdepp tider :)
 • trevlig blogg, bättre med trevliga bloggar än psykvård, enligt mig :)
 • hej vill bara säga att den här bloggen är så himla bra och du verkar så underbar. Du inspirerar mig verkligen. tack!!!
 • Haha! Underbart! Hittade till din blogg i förrgår, har tyvärr inte hunnit läsa så mycket än, men det jag har - vad underbar du är! =) Tack för en trevlig blogg att hitta till!
 • Underbart! Jag riktigt känner njutningen i hela mig när jag läser det olika punkterna.
 • Vilken härlig och inspirerande bild! Och som vanligt har du många kloka ord!
 • Jag gillar din blogg och lär mig mycket och den hjälper mig i min vardag.
 • Många kloka ord ! Tackar !
 • Tack för tre bra tips om vägen till framgång! Jag hittar alltid intressanta saker att läsa här i din blogg. Ha en bra kväll! Kram!
 • Vilket bra inlägg, du gör skäl för ditt namn, Klokegård. Gillar kommentarerna också. Efter att ha varit (och fortfarande är) gift med samme man i 22 år och tillsammans i 30 vet jag att det inte är lätt. Hade behövt dina tips många gånger om.:)
 • Bra inlägg, har idag satt upp en lapp på jobbet att det bjuds på fika på rasten på Onsdag hoppas att alla ska bli glada.
 • Härliga och livsbejakande råd.
 • Du imponerar med ditt driv och alla spännande projekt!! Kram:)
 • Hej fina! Vilken härlig sida du har med mycket inspiration =) Nu ska jag snoka.... Kram
 • Hallå på kvällskvisten Har varit inne och läst lite på din blogg. Man blir peppad och mår gott i själatrakten ha det gott kram'
 • ohhh vad jag hittat inspiration här, såååååååå glad att hitta hit! Varmkram
 • Ja men vilken klockren blogg!!! Stoooort I like!!!! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam
 • Du skriver om tankens kraft och det har varit härligt att följa dina inlägg hos Qoola Qvinnor. Din entusiasm smittar av sig.

9 kommentarer:

 1. Det som jag saknar är respons på kommentarer. Kommentarer som "å vad du är underbar" kan väl kännas smickrande, men syftet med en blogg är ju inte att andra bloggare ska tycka att man är bra. Syfter är ju att föra ut ett budskap, och har man en annan åsikt än budskapet, eller en annan syn på det hela, så tar det hela slut där.

  Det blir så att åsikt står mot åsikt och ska man då acceptera den första åsikten som den rätta? Det blir ett stort vakuum där man inte vet hur kommentaren har tagits emot eller uppfattats. Det blir en envägskommunikation där kommentarerna består av diverse "heja på ord", från de redan frälsta, och det lär man sig inget av.

  Det kan ju inte vara så att alla som läser ett inlägg plötsligt kommer på att "ja så är det" det hade jag aldrig kommit på själv. Det här gäller nog minst 90% av bloggvärlden där en kritisk kommentar ofta uppfattas som fientlig. Kritiska kommentarer ska man vara tacksam för, för det får en att tänka.

  Får man många kommentarer så kan man dock inte begära att få svar på alla, men nån sorts fördjupning eller uppföljning skulle vara på sin plats, åtminstone nån övergripande sån ibland.

  Jag tänker inte säga att du är underbar...Hoppsan nu sa jag det i alla fall ha ha ha...Gla o go ska männskan va, å kritik ska hon kunna ta...trala la la... ;D

  SvaraRadera
 2. Conny: Det har blivit mer jobb för mig vilket innebär att tiden för bloggen har blivit mindre. Därför har kommentarerna blivit lidande. Och även bloggen i stort.
  Att jag får "smickrande" kommentarer ser jag som ett tecken på att läsarna tycker om det jag skriver så därför ställde ja gde här frågorna för att få veta mer om vad som är uppskattat så att jag kan skriva mer om det.
  Ett stort syfte med min blogg är att inspirera och då är det viktigt för mig att veta vad som uppfattas som mest inspirerande.
  Trots att jag haft bloggen i över ett år så har jag fortfarande inte kunnat bestämma mig för om jag ska besvara kommentarerna här eller på den personens blogg, så det blir lite olika.
  Jag tar inte illa upp av det du kallar "kritik" för jag ser det som en chans till utveckling och förtydligande.

  Ha en härlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att det är tidsödande att svara på alla kommentarer, men om man nu ska svara ibland så är min bestämda uppfattning att man ska göra det på samma ställe som kommentaren skrevs.

  En härlig kväll önskar jag dig också?

  ps. Varför slutade du med "frågelådan"? Tidsbrist?

  SvaraRadera
 4. Conny, jag lutar också åt att kommentera där kommentaren skrevs.

  Ps: Bloggrespons som tillhandahåller frågelådan körde en stor uppdatering och under den perioden fungerade inte lådan så då tog jag bort den och sen har det inte blivit av att jag lagt tillbaka den. Men, tack för påminnelsen för jag tycke rom att svara på frågor så jag lägger tillbaka den. Ds.

  Ha det skönt!

  SvaraRadera
 5. Ja tycker att du ska fortsätta i samma positiva anda!:) Gillar dina tips, affirmationer och dig såklart!;)

  Ha en trevlig kväll sunshine!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 6. självklart ska du ha smickrande kommentarer.
  det ger ju bränsle till ditt fortsatta skrivande!
  Jag fyller på din tank med:
  -DU gör ett kanonjobb!
  jag läser dina inlägg och tar åt mig av det du skriver(ibland ruskigt nära min verklighet).
  Det som inte känns aktuellt för mig lämnar jag till någon annan att ta till sig ;)
  Kritik???
  Till dig???
  Nepp! Varför? :)

  SvaraRadera
 7. Den som aldrig får kritik kommer att stå och stampa på samma fläck hela tiden, därför är kritik så viktigt.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att din blogg är jätte bra, men en sak som jag skulle behöva läsa om är små knep som gör att man hittar sig själv.. Är lite osäker på hur jag lyckas med de :P

  SvaraRadera
 9. Smicker är ett otyg! Det skapar bara falskhet och är fördummande. Sanningen är alltid bäst och när jag tycker att du har fel så säger jag det.

  Anledningen till att jag är ärlig är att jag verkligen tycker att dina blogginlägg för det allra mesta är jättebra. Om jag inte tyckte det skulle jag överhuvudtaget inte kommentera här. Jag tycker inte man ska ge falsk feedback i syfte att vara "snäll" för då bryr man sig ju inte om det nån skrivit.

  Jag bryr mig om dig och din blogg, därför är jag ärlig mot dig. Det skulle aldrig falla mig in att säga att du skrivit nåt bra om jag inte tycker det, då är man respektlös.

  Kan man inte ge kritik till nån som man läst länge då är det nåt som är fel, för på flera hundra blogginlägg kan man inte undgå att göra misstag ibland, och då ska man inte säga att det är bra i alla fall.

  Jag visar respekt mot dem jag diskuterar med eller dem jag kommenterar hos och talar om när jag har en annan åsikt, och ger beröm när jag har anledning till det.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...