torsdag 11 augusti 2011

Vet du om hur bra du är? Jag-inventering Del 1!

När det gäller en sak så är du bäst i hela världen! Du är bäst i hela världen på att vara du, det finns ingen annan som gör det så bra som du.
Men vet du hur bra du egentligen är? Känner du till dina styrkor och svagheter? Är du medveten om hur mycket du kan och vad du kan?

Under 5 dagar kommer ni här på bloggen att få övningar för att göra en Jag-inventering. Häng med!


Det kan vara bra att göra en Jag-inventering någon gång om året för att få större insikt i hur bra du faktiskt är. Det är också ett sätt att se att du är Rockstjärnan i Ditt Liv! Här följer den första övningen och det du behöver är papper, penna, skön musik och en stund för dig själv. Jag önskar dig lycka till och tar gärna emot feedback via Mail eller i kommentarsfältet.

Jag-inventering Del 1:

Den här övningen går ut på att ta reda på vad du faktiskt kan och är bra på. Det är inte säkert att du kommer på allt vid samma tillfälle så ha din lista tillgänglig så du kan fortsätta fylla i när det dyker upp nya saker i dina tankar.

* Börja med att skriva ner alla utbildningar som du har på alla nivåer, oavsett om det är universitetsstudier eller en studiecirkel.
* Skriv sedan ner allt du lärt dig på annat sätt till exempel genom arbetet, sådant du läst dig till eller lärt dig på egen hand, språk du har lärt genom att resa, sådant du lärt dig genom trial and error osv.


Grattis! Du har nu tagit första steget mot att finna Rockstjärnan inom Dig!
Nu har du en bra överblick över vad du kan och att du faktiskt kan något.

Tyckte du den här övningen var bra? I boken "Rockstjärnestatus i Ditt Liv!" får du, för 39:-, fler tips för hur du skapar det liv du vill ha. Klicka HÄR för att läsa mer!

You Rock!!!
 

5 kommentarer:

 1. Härligt! Jag rockar med!!
  (började igår faktiskt då jag satt och uppdaterade blogginfon lite)

  SvaraRadera
 2. Ah! Underbar idé! Jag är med!
  :)

  SvaraRadera
 3. Bra Cecilia! En Jag inventering är perfekt. Jag hänger med.

  Kraam

  /Linda

  SvaraRadera
 4. Wow, det här blir en låång lista :)

  SvaraRadera
 5. Håller med "Den nakna coachen". Jag kommer att få skriva ihjäl mig. FAST jag borde nog göra denna övning. För finessen är ju att när man ser hela listan så KAN man inte låta bli att bli imponerad av sig själv :-D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...