måndag 18 juli 2011

Inspiration som energipåfyllning Rockar skönt!

Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag idag varit och besökt en bloggvän för att inspireras av hennes växthus, ruin och trädgård. Att bli inspirerad är att fylla på energi och ruska om livsandarna, att höja Rockstjärnestatusen. Det betyder inte att jag nu måste använda inspirationen till att börja bygga ett växthus i morgon men eftersom inspirationen ger energi så kan jag använda den till annat. Det kommer bli ett växthus men jag vet inte riktigt när, kanske nästa sommar, eller om 5 år, men det spelar inte så stor roll för just nu så njuter jag av den inspirerande tanken på det växthus som en dag kommer byggas här hemma.

Så, när jag inte besöker inspirerande trädgårdar så låter jag mig inspireras av trädgårdstidningar, bloggar och TV-program för jag älskar den känslan av energipåfyllning jag får när jag blir inspirerad.

Vad inspirerar dig? Vad kan du göra för att bli inspirerad?

Här följer några bilder jag tog idag. Om du klickar HÄR så kommer du till Isas underbart inspirerande blogg! Stort tack för erat fina välkomnande, Isa och lycka  till med  nästa reportage.

Isas Ruin

Installation

Växthuset

Växthuset

Utanför växthuset

Ruinen

Underbar rabatt

Här slappar Isa

Ljuvlig pelargon


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...