lördag 23 juli 2011

Rockstjärnestatus och kärlek!

Kärlek!
Det finns många småsaker man kan göra för att öka Rockstjärnestatusen i en relation och det behöver inte vara stora eller tidskrävande projekt. När det börjar bli slentrian i ett förhållande är det vanligt att man inte längre ser dom där sakerna som gjorde att man blev förälskad. Ett bra tips då är att skriva ner de saker som gjorde dig förälskad och börja leta efter dom igen. Lägg fokus på det du kärade ner dig i för att sätta fart på känslorna igen. Och det du ger ut får du igen. Förändrar du ditt beteende och din attityd mot din partner kommer din partner att göra detsamma mot dig. Det smittar lite liksom och DET har hög Rockstjärnestatus.

Vill du ha fler tips för hur du förbättrar dina relationer? I boken "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" får du 20 enkla tips för att öka Rockstjärnestatusen i relationer.
Du kan köpa boken för 39:- och läsa mer om boken genom att klicka  HÄR!

 

2 kommentarer:

  1. Ja, det är avgörande vad vi fokuserar på. Letar jag efter fel och brister så är det det jag hittar men letar jag efter positiva egenskaper och fina möten är det exakt det jag hittar.

    Love U <3

    /Linda

    SvaraRadera
  2. Det här är något jag upplever just nu med maken, efter 27 års äktenskap, vi håller på att mer eller mindre återupptäcka vad vi alltid sett hos varandra. // KIKKI

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...