måndag 25 juli 2011

Bloggmaraton, Inlägg 7 av 48!

Yesss!
Livsglädje Rockar Fett!

Jag har Rockstjärnestatus! Mitt liv Rockar Fett nu! Jag är glad, jag tycker om mig själv, jag är underbar, jag ler större delen av dygnet, jag njuter av att leva och jag känner i hela mitt varande att jag lever.
När jag går ut barfota så känner jag verkligen gräset under mina fötter, jag hör faktiskt fågelsången, jag känner dofterna som finns runt omkring mig, jag känner mig oövervinnerlig, jag känner att jag styr mitt liv och mina tankar, jag står längst fram vid rodret och bestämmer i vilken riktning jag ska!

Min kropp mår bra, mina tankar är konstruktiva, jag får härliga idéer, min själ är lycklig, mitt sinne njuter och jag vet att jag är värd att älskas bara för att jag är jag.

Jag är bäst i hela världen! Jag är bäst i hela världen på att vara Cecilia Kärvegård! Och jag hyllar mig själv för det! Jag står på toppen och ser ut riktningen för mitt liv!
Från att ha varit ett vrak som var efter dödshot och psykisk tortyr, så skadad att jag var tvungen att ta lugnande tabletter när jag hörde en telefonsignal så står jag på toppen och jublar över att jag äntligen bara är jag. Jag duger perfekt som jag är! Och jag är bäst på det! Bara jag kan vara Cecilia Kärvegård på det sätt som jag är; med alla brister och perfekter! Jag kan springa runt och dansa och sjunga! Och jag kan ligga  och bara njuta av att finnas till och slappna av.
Slappnar av och bara är!

Många av de verktyg jag använt på min resa till dit där jag är idag finns beskrivna i min e-bok: "Rockstjärnestatus i Din Vardag!" Klicka på bilden nedan för att läsa mer om boken:

Rockstjärnestatus!

På min facebook-sida "Klokegård-Designa Ditt Liv!" kan du följa mina privata  tankar under den här bloggutmaningen så gå gärna in och gilla sidan HÄR!

4 kommentarer:

 1. Härligt Rocka på tjejjen...
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har haft nästan allt utom kroppsfrid. (och även att jag vet att mycket sitter djupare så slet smärtan nästan sönder kroppen från alla håll) MEN!!?? Nu slipper jag detta och då faller många tankar också på plats. Det blir myckkkkkket lättare att tänka sina eegna tankar igen och vara Ewa igen. Så min tacksamhet känner inga gränser, och känner mej som du oövervinnlig. OCH när man har haft problem (oavsett vilka) och de försvinner så står ju livet framför en i ett heelt annat ljus!!! Jag känner mej såå priviligierad nu.. Tack för du var min vän på vägen Cecilia. Det uppskattar jag såå. Är ju ingen "märkvärdig" kvinna, utan står med bägge fötterna på jorden, gläder mej åt det lilla. Triiivs med det enkla livet, vänner mat natur möten osv.. så då är det ganska lätt att leva. Vill aldrig ha det grannen har osv.!?? nä nu får vi fortsätta jobba!! detta slöprat går icke an!!

  SvaraRadera
 3. Fy f-n bruden du rockar fett najs!!!!

  Min nya affirmation: Jag duger perfekt som jag är! Och jag är bäst på det!

  Kram Anna ღ

  SvaraRadera
 4. Jag blir nästan oövervinnerlig bara av att läsa detta inlägg!!! Nu ska jag lägga mig i hårdträning minsann!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...