onsdag 15 juni 2011

Vackra bilder har Rockstjärnestatus!


Jag har lärt känna en fantastisk kvinna genom bloggar och Facebook och jag är så tacksam för den vänskapen. Kvinnan heter Ewa Pihl och är förutom människa en väldigt skicklig konstnär. Och eftersom vackra bilder har hög Rockstjärnestatus så bjuder jag här på en bildkavalkad med målningar som Ewa har målat. Läs hennes blogg: Galleri Aquarelle för att njuta av fler målningar. Gå sedan in på hennes facebooksida : Galleri Aquarelle och så gillar ni sidan så håller ni er uppdaterade med nya målningar, nya njutningar! Så titta och njut!
7 kommentarer:

 1. Hennes sensualitet framträder tydligt i konstverken, änglarna är fantastiska!

  SvaraRadera
 2. Vilka coola underkläder. Får en att vilja handla nytt direkt :-) Mina tjejer skulle definitivt vilja ha änglarna/älvorna och ballerinan skulle säkert sitta fint den med.
  Tjingeling Anette :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har redan hittat henne på FB tack vare dig och hittat flera favoriter. Makalösa målningar ♥

  SvaraRadera
 4. Wow! Sensuellt var ordet! Tittar via iphone o ser fram emot att se detaljerna i bättre upplösning. Tack för en ny upptäckt Cecilia.

  SvaraRadera
 5. Vackert !

  Och...jag läste om dig i tidningen för några dagar sedan, rent av skrek *Henne känner jag! Nästan...*Så kanske är det DU som behöver vara veckans rockis :D Eller vänta...du fick ju vara med i tidningen på riktigt...hahahah

  SvaraRadera
 6. Käära.. Om jorden vore full av dej o Conn.. och liknande vänner... Tror nämligen att ett helt nytt "klimat" är på väg att vända till en trend av äkthet, kärlek, hjälpsamhet, tacksamhet och vännaskap som varit i sin linda länge.. Nu blommar den ut. Och du har blivit en Ambassadör för detta! Det är STOORT, Cecilia.. Jag har kämpat för detta sen jag var mycket liten.. det kan förändra oerhört... har du märkt detta..!? kraam..

  SvaraRadera
 7. SÅ vackert! Vilken känsla o se dessa vackra alster..Som sprider värme & kärlek..Den med fontänen blev min favvorit..

  Tjingeling... så du sprider glöd.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...