torsdag 2 juni 2011

Idag är jag stolt!

Det finns så otroligt mycket man kan lära sig här i världen och det är jag så tacksam över. Och som ni förstår av rubriken så har jag presterat något jag var osäker på om jag skulle lyckas med. Jag har just skrivit en e-bok som heter "Rockstjärnestatus i Din Vardag" vilket jag har gjort i Word där man även kan sätta en framsida på dokumentet. Det gjorde jag också men sen kom jag på att jag skulle vilja ha en "bild" på boken som är mindre än själva framsidan som  är en A4. Och så lyckades jag göra en bild av en sida gjord i Word, trodde inte att det gick! Och så har boken även fått en egen sida på nätet där man kan läsa mer om boken. Och så har jag lyckats skapa en köp-knapp genom PayPal och kopplat ihop allting! Pust! Jag är så nöjd och stolt över att allting har fungerat som jag ville. Det är så härligt att lära sig nya saker.

Så här ser bilden av boken ut. Visst är den fin?

 

6 kommentarer:

 1. Det är ju underbart!!! Du är så duktig Cecilia:) Jag är full av beundran och uppskattning till alla dina förmågor. Till din vilja att ge så mycket till andra, till din starka personlighet och till din glädje som du sprider så lättsamt till oss alla. Vill gratulera dig av hela mitt hjärta och önska lycka till i fortsättningen med allt ditt arbete. Ha en fin helg. Sänder massor av kramar till dig ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Visst blev den fin, och så underbart bra exempel på att man kan klara precis allt man vill bara man vet vad det är :)

  SvaraRadera
 3. Härligt vad du kan//Britt

  SvaraRadera
 4. Japp, det blev helbra!

  SvaraRadera
 5. Härligt när man klarat något man inte trodde man kunde!
  Ha en fin kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Bra gjort!!
  Det är ju så fantastiskt vad det går att göra idag och jag håller med dig - det är så kul att lära sig nytt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...