måndag 6 juni 2011

Att Spontana Rockar fett!

Synonymer till Spontan hämtat från: Synonymer.se

Spontan: oöverlagd, impulsiv, omedelbar, oreflekterad, omedveten, oplanerad, plötslig, instinktiv, oberäknelig; naturlig, okonstlad; av sig själv, frivillig, självmant; utan yttre påverkan, oförmedlad

För några år sedan ställdes frågan: Vad ska ni göra? och svaret som kom var helt fantastiskt: Vi ska spontana! Ja, men självklart! Helt underbart! Klart vi ska spontana!
Att spontana betyder alltså att vara spontan och göra spontana saker. Alla borde ta en dag ibland och bara spontana. Det är ett perfekt sätt att vara mer närvarande i nuet, att bjuda in glädjen i vardagen, att bjuda in njutning och tacksamhet över livets underverk. Att spontana har hög Rockstjärnestatus! Att leva en dag utan klocka, en dag  med ostyckad tid, en dag med tid för det som betyder något.
Så ta klivet till mer Rockstjärnestatus i Ditt Liv genom att spontana! Ta klivet och gör något du inte brukar, gå utanför din trygghetszon!
 

3 kommentarer:

 1. Att spontana är att leva och njuta av livet. Att ta till vara ögonblicket och känna livsandarnas glädjeskutt i hela din uppenbarelse.
  Planera mindre, spontana mera.

  Bra inlägg.

  SvaraRadera
 2. Ser skönt ut!

  Svar: Ja, hon är ett riktigt charmtroll!

  SvaraRadera
 3. Men så rätt spontana mera..Håller med ett toppen inlägg..

  Mera sådant...

  Livet leker.....

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...