tisdag 17 maj 2011

Move your ass!




Vi svenskar är inte så vana vid att röra  på kroppen när vi rör oss. Jag menar inte att vi bara sitter still utan att våra rörelser är ganska återhållsamma. En stressad människa med spänningar i kroppen rör sig ännu mer stelt och begränsat. Ett sätt att få kroppen att släppa spänningar är att låta kroppens naturliga rörelser ha sin gång. Jag tänker då speciellt på kvinnans höftparti, som naturligt har en avslappnad rörelse i sidled men som ofta hålls tillbaka då kvinnan inte vill verka inbjudande eller lösaktig. Att hålla tillbaka höfternas och bäckenets naturliga rörelse skapar spänningar i hela kroppen.
Ett bra sätt att testa det här är att gå med väldigt svängiga höftrörelser, gärna överdrivet, efter en stund så känner du att kroppen slappnar av även i andra delar såsom axlar, nacke, rygg, axlar och självklart även höftpartiet. En annan positiv effekt är att höftrörelser attraherar den kvinnliga sidan hos dig vilket leder till att du känner dig mjukare, mer feminin och kvinnligare.
Bilderna jag visar här är magdansande kvinnor och anledningen till det är att just magdans är ett väldigt bra exempel på en dans som är kvinnlig och fylld med höftrörelser.

Nedan finner du ett YouTube-klipp på en väldigt skicklig kvinna och under det klippet ännu ett klipp där du kan lära dig lite häftiga höftrörelser. Se och njut!





6 kommentarer:

  1. Där var det inga problem med rörlighet. :-) Visst verkligen känner man hur stel man blir när man är stressad och ur gängorna. Ska försöka att vicka lite mer på höfterna framöver. ;-)

    SvaraRadera
  2. OOUFF...Ett inlägg helt i min smak! Det finns väl inget finare än en kvinnokropp i rörelse! So girls, move your ass! (and tits) :)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag skulle vilja be dig om en superliten tjänst som tar några sekunder bara, och som skulle göra mig jätteglad! Gå in här: http://noonewantsforever.blogspot.com/2011/05/finalen-i-humortavlingen.html, rösta på mitt skämt (nummer fem) i sidomenyn till vänster. Tävlingen avslutas om två timmar och jag behöver några röster till för att komma ikapp och vinna, vore supersnällt och guld värt för mig! :D Röstar du och slänger in en kommentar i min blogg om att du har röstat så får du även en länkning i min blogg, som har 150-200 unika läsare om dagen. :)
    Kram och tack på förhand.

    SvaraRadera
  4. coolt! Ska testa och se om min mage kommer tycka om det :D

    clauloci.blogg.se

    SvaraRadera
  5. Tack för din tips:) Det ska jag testa på en gång! Jag älskar att dansa men gjorde inte det på evigheter... Stelheten är mycket plågsamt för mig så nu ska jag börja tänka på mina rörelser! Kramar om Dig och önskar en fin fortsättning på dagen. Ha det gött. ♥

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...