onsdag 9 mars 2011

Passion!

Enligt Wikipedia: "Passion, lidelse, kan betyda stark förkärlek till någonting, till exempel att man har passion för bilar, båtar eller någon annan sak."

Visst är det en härlig känsla att lyssna på en människa som pratar om något som hon/han är passionerad för. Man blir helt trollbunden och vill bara höra mer, även om det egentligen inte är ett intressant ämne. Hela personen, kroppsspråket,  rösten, blicken allt  strålar med en otroligt fascinerande  energi.

Det finns en person som vi nog alla känner igen som verkligen pratar passionerat och det är Bengt Frithiofsson, känd som vinexpert på TV4.
   
Källa: TV4.se
Jag har inte alls samma passion för vin som Bengt, men när jag lyssnar på honom så blir jag helt trollbunden och fascinerad.

Din passion!

* Vad har du för passion?
* Hur passionerad är du inför ditt jobb?
* Vad gör du för att utveckla din passion?
* Får du chansen att berätta om din passion?

Ha en bra dag!

Kom ihåg att gratis ladda ner Klokegårds Klokbok genom att klicka på bilden.

8 kommentarer:

 1. http://bd6d45fb.linkbucks.com

  SvaraRadera
 2. Du får gärna bli medlem här: http://www.supergratis.se/?r=69061
  där du kan få en systemkamera eller en iphone 4 just nu! Säg till om du blir medlem så får du en länkning i min blogg! PUSS

  SvaraRadera
 3. Hejhej,Kan du hjälpa mig med en sak,Jag undrar om du kan förklara hur man gör så man gör "sidor". skulle var tacksam om du kunde hjälpa mig, kram

  SvaraRadera
 4. http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/http://naaaima.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 5. Nej alltså jag har en sida som det står "farfar" men den funkar inte man kan bara skriva ett inlägg i den, så då undra jag om man måste fixa något på html saken eller mallar :)?

  SvaraRadera
 6. Jag har flera passioner och jag älskar att ha dem. Det ger mig glöd och liv i själen =)

  En av dem är att formgiva allt från grafisk design till ett scrapbookingalbum, eller bloggdesign!!!

  Love it

  SvaraRadera
 7. Just nu är det fullt av passion i livet då kreativiteten är på topp!! Jag har varit med om motsatsen... och dit vill jag aldrig igen!

  :)

  SvaraRadera
 8. The blog is very good!
  Congratulations!
  http://nelsonsouzza.blogspot.com
  Have a nice evening!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...