onsdag 12 januari 2011

Tips för ökad arbetsglädje!Kom ihåg att gilla det här på Bloglovin nedan! Då hjälper du mig att göra den här bloggen större!

6 kommentarer:

 1. Visst är det en härlig övning! Jag har gjort den och liknande vid flera tillfällen ute på workshops. Det bästa är att man kan spara sin lapp och ta fram den när som helst för att läsa och bli på glatt humör och varm i hjärtat.

  SvaraRadera
 2. Okej, men risken med en sådan lek är väl att det kan bli som i skolan, när man skulle spela fotboll och välja sina medspelare.

  Ponera att vi på en arbetsplats har en väldigt skygg och osäker person. En person som inte vågar delta i diskussioner och samtal på arbetsplatsen. Vad ska man skriva om honom? Jag uppskattar dig för att du inte är i vägen?

  Jag har jobbat på många arbetsplatser, och på de flesta har det funnits personer som ingen brytt sig om. Verkligheten ute på arbetsplatserna kan vara hård, för att inte säga brutal. Jag tror att det här fungerar bäst på arbetsplatser som från början har en relationsmässigt sund miljö, där det minst behövs så att säga.

  SvaraRadera
 3. Conny, vitsen med den här övningen är att alla ska skriva på varandras ryggar och att det man skriver ska vara positivt.
  Det finns alltid något positivt med alla människor man har runt omkring sig. Hittar man inga som helst positiva egenskaper hos en kollega så kanske man ska se efter en gång till. Hittar man fortfarande inga positiva egenskaper eller kunskaper så kanske personen har en snygg frisyr, alltid är snyggt eller representativt klädd. Den som söker skola finna. Ibland är det lätt att stirra sig blind på det negativa hos en annan människa, den här övningen utmanar till att se bortom det negativa.

  SvaraRadera
 4. Och vitsen med min kommentar var just svaret du skrev om du förstår vad jag menar, det är ju din blogg. Nu tycker jag vi kommit ända fram, och tycka ska man väl, eftersom det finns en kommentarsruta?

  Jag har en filosofi som säger att om man är osäker på nåt, det kan vara en bagatell, så ska man fråga. Och ibland kan det vara så att den man ställer frågan till, kanske inte tänkt på det frågeställaren frågat om. Jag tänker inte på dig nu, utan mer generellt.

  SvaraRadera
 5. Conny, jag uppskattar dina kommentarer väldigt mycket. Och som du skriver, man ska alltid fråga.
  Tack Conny för att du hjälper mig att bli tydligare.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...