söndag 23 januari 2011

Kursdags!

Örnehus kursgård!
Nu kommer kursen "Skapa ditt Liv!" som hålls på Örnehus Kursgård, klicka på texten under bilden så kommer ni till deras hemsida. Där får ni mer information om var det ligger och så kan ni titta på fler fantastiska bilder.

Skapa ditt Liv!

Den här kursen ger dig verktyg så att du kan komma fram till vilka mål du har och hur du uppnår dom. Du får lära dig att sätta mål, delmål, tidsplan och aktivitetsplan. Med hjälp av bilder och text kommer du få skapa din egen skattkarta som ett verktyg för att nå dina mål.
Det blir även övningar för att lära dig använda tankarna som ett verktyg för att hjälpa dig att nå dina mål. De här tankeverktygen hjälper dig även att ändra attityder och destruktiva tankemönster som endast tar energi från dig. Ett konstruktivt tankearbete kommer du ha med dig hem.
Problemlösning och attityder till problem; hur du vänder problem till att bli dina utmaningar. Vi går även igenom olika tekniker för att bli av med destruktivt tankesurr.

Det blir även lite frisk luft, avslappningsövningar och massor med kul i en helt fantastisk miljö.
Jag rekommenderar verkligen ett besök på Örnehus hemsida där du kan se fler underbara bilder och hitta vägbeskrivning.2-dagars kurs
Datum: Lördagen 26 mars - Söndagen 27 mars 2011
Tid: 09.30-18.00, 09.00-16.00
Pris: 2 350:-, då ingår kost, logi, kursmaterial
Anmälan: facebook eller mail: cecilia@karvegardkonsult.com, telefon: 070-467 60 62
Frågor: Kontakta mig här, via mail eller telefon.

7 kommentarer:

 1. svar:kul att du ville vara med i dagens blogg, en vinnare är nu uttagen så gå in och kolla och vann du inte så passa på att anmäl dig till morgondagens tävling och få en chans till:)

  SvaraRadera
 2. Superfin blogg, intressant det du sysslar med!! :)

  Kram / Linda

  SvaraRadera
 3. Låter himla spännande, ska tänka på saken :)

  SvaraRadera
 4. sv: härligt :D jorå helt okej :) vad gör dudå? kram

  SvaraRadera
 5. Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*
  http://vadfanskajagheta.se/2011/january/mandag-dagens-blogg-3.html#comment

  SvaraRadera
 6. Sv: Jag ska sätta mig in i bloggers designverktyg så ska vi nog kunna ordna nåt bra :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...