onsdag 22 juni 2011

Veckans Rockstjärna!!!!

Jag börjar med att be er alla om ursäkt! Tävlingen skulle ha avgjorts igår kväll men jag mådde så konstigt i går så jag gick och lade mig väldigt tidigt och glömde helt enkelt bort det. (Låg Rockstjärnestatus till mig).

Det var väldigt svårt att välja ut veckans Rockstjärna och jag vill tacka för alla fina bidrag som jag fått.

Veckans Rockstjärna!!!


Men någon som har hög Rockstjärnestatus den här veckan Är......ALICIA!!!!!Här är Alicias Rockstjärneberättelse!

Vad som verkligen var rockstjärnestatus för mig den här veckan var då jag - TVÅ gånger - sov ensam hemma i lägenheten! För er som läser det kanske det kan tyckas som en väldigt simpel grej, men om ni visste hur extremt jobbigt det är och har varit för mig att vara ensam hemma (till följd av min spyfobi), hur otroligt rädd jag är, ja då skulle ni nog hålla med mig om att det var rockstjärnestatus på att våga göra det. Jag var för en gångs skulle stolt över mig själv (oftast tänker jag mest negativa saker om mig själv, tyvärr), och den segern, att ha lyckats sova ensam hemma, wow, det var härligt. Jag kände mig modig :)
Hela den här veckan har varit full av framsteg , och det gör mig glad, jag växer flera centimeter och vågar strecka på mig lite mer - för jag kan mer än jag tror! Den insikten, att börja lita på sig själv, det är för mig rockstjärnestatus hihi :)

Alicia kommer ha en länk till sin blogg en vecka framöver i högra kolumnen, hon får också "100 Rockstjärnetips, min Autograf, äran plus ett brev på posten.

Vill du också bli veckans Rockstjärna?  KLICKA HÄR!

Vill du läsa mer om hur du kan  få mer Rockstjärnestatus i din vardag så kan du läsa mer HÄR! 

7 kommentarer:

 1. Grattis till Alicia!

  Ett mycket bra val av vinnare.

  ack!

  Tack för din kommentar: Att lyssna till kroppen och fråga sig själv vad man mår bra av är verkligen ett bra sätt att vara sann mot sig själv.
  Grattis till att du bestämde dig och att du följer din inre vilja.

  Kram
  från en "naken" Rockstar

  /Linda

  SvaraRadera
 2. Hahhahaa....ser att tryckfelsnisse varit framme...det ska ju naturligtvis stå TACK och inte ack

  ;)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till Alicia från mig! En välförtjänt vinnare, att vinna över sin egen rädsla är så stort!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Grattis Alicia!
  Ett suveränt val av vinnare! Du har verkligen lyckats att vinna över dig själv och dina egna tankemönster! Lycka till i fortsättningen oxå. Rockstjärnekramar från mig!

  SvaraRadera
 5. OJ! Där blev jag verkligen förvånad, men hjälp vad roligt att jag vann :D Tusen tack för det! Det här gjorde min dag.
  Och tack så jättemycket alla ni som sagt att det var ett bra val av vinnare o grattis o allt, det värmer verkligen, jag blir faktiskt riktigt rörd.

  Det bästa med det här är att det kanske hittar in fler som är i min situation till min blogg, eller folk som är nyfikna och kan få se lite mer av vad det innebär att leva med en fobi. Vi är många som kämpar med diverse olika saker, men det är viktigt att komma ihåg att det lönar sig att kämpa, det går att vinna, även om det är en lång och tuff väg dit...

  Lycka till allihop där ute med att övervinna era monster :) Kram och tack igen!

  SvaraRadera
 6. Kul med det där med rockstjärnegrejen, men tyvärr har jag inte så mycket tid så jag kan vara med just nu :)

  SvaraRadera
 7. Bra val av Rockstjärne status vinnare..

  Angeica fortsätt tro på dig själv. Och de är de små stegen som gör de stora resultaten..

  Grattis & Kram Mia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...