lördag 5 februari 2011

Skippa falsk marknadsföring och sälj den du är!

Foto by Karvegard
Alla är medvetna om vikten av att ha ett vårdat yttre när man möter nya människor och vet också ganska väl hur man gör. Däremot pratas det inte lika mycket om att vårda sitt inre i jakten på den perfekta livskamraten.
Den perfekta livskamraten är inte bara en person som är helt underbar i dina ögon, den perfekta partnern är den person som älskar dig för den du är. Det är den perfekta matchningen – två människor som älskar varandra precis som dom är. Därför är det otroligt viktigt att du är dig själv när du börjar dejta.

Ett misstag som är väldigt vanligt är att försöka göra sig mer ”attraktiv” genom att ändra musiksmak, klädstil, bokval eller andra intressen och till och med personliga egenskaper  med den förväntan att man ska blir mer omtyckt och ha större chans att fånga en blivande partner. Det kan visa sig ödesdigert när relationen djupnar och den andra inser att den blivit kär i en person som inte finns.

Att arbeta med självinsikt är ett bra grepp för att nå framgång i jakten på en partner. Vet vem du är  och håll fast vid det. Självklart kan man kompromissa men vissa saker ska man inte kompromissa bort då det kan påverka hur man mår.
Frihet i en relation är att få vara sig själv och vara älskad och respekterad för den man är.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...