tisdag 3 maj 2011

Gratis telefonseminarium!

Evakarin Wallin


Ni som läser mitt nyhetsbrev vet redan om det här. Men till alla andra vill jag här berätta om ett telefonseminarium den 10 maj kl. 12:00.

Evakarin Wallin som driver företaget Awake Coaching anordnar telefonseminarier med intressanta och kunniga personer och den 10 maj är det min tur.
Seminariet är gratis och om man inte kan vara med den 10 maj så kan man lyssna på seminariet i efterhand då det kommer att spelas in, men man ska anmäla sig även om man inte kan närvara den 10 maj.

Anmäl dig genom att klicka HÄR!

Så här skriver Evakarin om seminariet:

Använd din unikhet som framgångsfaktor!
Det pratas mycket om framgång i alla typer av media och det har blivit väldigt viktigt och något som många strävar efter idag. Framgång har många olika ansikten och vägarna dit är många. Den fråga som oftast dyker upp är: Hur gör jag för att nå framgång? med betoning på HUR. Frågan är väldigt  relevant då framgång inte bara kommer som ett brev på posten. Några andra frågor som också dyker upp kring ämnet är:
 • Vad är nyckeln till sann framgång?
 • Vilka människor når framgång?
 • Vad kan du göra för att lyckas?
Allting är möjligt – Bara du vet vad du vill!
Tisdagen den 10 maj kl.12.00 kommer jag att intervjua Cecilia Kärvegård som bland annat är föreläsare och är känd för att ha slagit Jante på käften.. Anmäl dig till ett unikt telefonseminarium HÄR!

Om du gillar det här på Facebook, Bloglovin eller Twittrar så ger du fler möjligheten att ta del av det här.

Har du inte anmält dig till Klokegårds Klokbrev så kan du göra det högst upp till höger!

4 kommentarer:

 1. Nu är fototävlingen avslutad!
  Kolla om det var du som vann eller inte...

  Om du inte vann så kan du kolla ändå hur mycket poäng du fick till din bild!
  Det var jätte skoj att du va med, var med också i tävlingen där man vinner
  500,- presentkort från H&M i min blogg... osv...

  SvaraRadera
 2. Hej hej, allt bra idag? ♥

  SvaraRadera
 3. Häftigt! Jag kan inte medverka vid tidpunkten med tänker lyssna i efterhand. Vart håller du annars till med föreläsningar - stockholm? SKulle vara kul att se och höra dig live.
  Mycket händer just nu, har precis kommit ut ur den mediala/intuitiva garderoben och startat en blogg som kommer att handla om mina erfarenheter och upplevelser. Har så mycket att ge och lära ut. Titta gärna förbi, även om den fortfarande är i sin linda: www.intuitivkraft.wordpress.com / Må väl!

  SvaraRadera
 4. sv.hjärnan har hittat tbx lr jag har hittat hjärnan heter det väl :) och jätte kul att du valt att följa min blogg :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...